Valborg

publicerat i Allmänt;
Piggare idag och känner mig inte alls lika trött som jag kände mig i går, visst förkylningen är kvar. Så de blir att jag åker till Eskilstuna och sover kvar där. Min brors tjejs bror kommer och hämtar mig, så skönt att slippa åka tåg, han bor ju också här i Örebro så då kan man passa på och åka med han.
 
På morgonen var jag ner på stan lite snabbt och lämna tillbaka en bok som jag inte fick låna något mer, för det var någon annan som reseverat den tyvärr. Sen har jag suttit och googlat lite på skrivdans och hittat lite information som jag kan ha i min uppgift. Har tagit de lungt med pluggandet och i morgon eftermiddag kommer jag behöva ge järnet och hoppas att jag kan lämna in den på fredag under dagen någon gång :)
 
Idag är det valborg, skit vad tiden har gått fort. Den här kursen slutar snart och jag har en stor uppgift att göra som jag har hållt på med hela den här kursen men jag börjar att bli lite små stressad och sen har jag omtenta någon gång i juni vet inte när. Men måste ta reda på det så att jag inte jobbar just då.
 
Ha en bra valborg och ta de lungt :)
 
 
 
 
 

Sjuk

publicerat i Allmänt;
Så himla skönt det ska bli att få komma bort den 11 maj, älsklingen bokade en 22 timmars kryssning och det blir bara han och jag. Kommer bli super mysigt att komma bort och vara själv, kan säga att vi firar våran förlovning för det ha vi inte hunnit med ännu. Längtar super mycket och vill att det ska blir den 11 maj nu....
 
På söndag har jag en inlämning, men har inte börjat på den riktigt ännu eller jag har börjat lite i huvudet vilka aktiviteter jag vill ha med, men inte mera än så. Vakna i lördags och hade ont i halsen och sen blev jag genomförkyld och är det även idag. Snyter mig hela tiden och känner mig helt slut, fan jag har inte tid att vara sjuk måste ju börja med uppgiften och hade planer på att åka till Eskilstuna i morgon med så jag slapp sitta hemma själv på valborg. Men blir det inte bättre vet jag inte om jag orkar åka tåg och vara social och den vill jag inte smitta dem där borta heller. Så vi får se vad som händer i morgon.
 
Regna en massor nyss och sen kom solen tillbaka och då får man se en fin regnbåge :)
 
Sjuk jag :S
 
Köpt blomma till balkongen, hoppas jag inte dödar den innan sommaren är slut

Trötter

publicerat i Allmänt;
Lång jobb dag idag med, så jag var helt slut när jag kom hem vid 18 och har velat gått och lagt mig sen dess. Sitter nu i soffan och kollar på grey´s anatomy och det slutar om 15 min och då får jag äntligen få och sova och jag är helt säker på att jag kommer somna innan jag ens hinner lägga mig på kudden.
 
Vart en trevlig dag men även en jobbig dag med olika saker. Men när man lärt känna barnen mera så går det bättre och jobba så får se om jag kommer dit några mera gånger. Nu ska jag kolla klart tv och sen fixa i ordning mig och sen är det natti natti.
 
Trött jag nu
 
En trött jag i morse