Nu kör vi :)

publicerat i Allmänt;
Det blir blodomloppet endå och M hade inte hitta någon som kunde ersätta mig. Jag satt och tänkte när jag åkte från skolan att jag kan ju ta de lungt, jag behöver inte springa mig igenom hela eller powerwalka. Visste de kommer säkert bli lite pw, men ska försöka och inte anstränga mig för mycket och känner jag att de börjar hugga i bröstet så är de bara stanna och ta de lugnt. Så om en stund blir jag hämtad och de är synd att de är så dåligt väder ute just nu :(
 Sjuk :(

publicerat i Allmänt;
Är lite ledsen nu, för jag är genomförkyld och har ont i halsen. I morgon skulle jag ha sprungit blodomloppet, men nu blir de inte så för att jag är sjuk :( Vill ju springa de och slå mitt rekord från förra året, men man ska ju inte springa när man har en infektion i kroppen de är inte alls bra för hjärtat. Så jag får vara hemma i morgon men jag ska försöka och åka ner och kolla när Wilma springer lilla blodomloppet om jag orkar de.
 
För i morgon börjar skolan på allvar med en ny kurs och de blir att åka tidigt här i från, de har börjat en ny tjej och hon bor här i Örebro så jag får åka med henne i morgon bitte, annars hade jag suttit hemma och kollat på föreläsningen. Med våran ekonomi just nu så har jag inte råd att åka tåg. Förhoppningsvis så ringer dem från bebaningen snart och säger att jag får börja jobba hos dem.
 
Blir ett kortlöst inlägg idag, tråkigt men de får ni stå ut med.

Måndag

publicerat i Allmänt;
Som sakt jag gick till universitet för att hämta en bok som jag reserverat, men när jag stått där i kön i 15 min och de är min tur och hon kollar så är de så att jag har reserverat den i Karlstad. För jag tillhör dit för jag har lämnat in skolböcker där, men hon var snäll och sökte med sitt personnr om boken fanns i Örebro, men tyvärr inte så de vara bara att gå hemma igen. Men kollade på blocket och där fanns den och sen har jag beställt de andra böckerna från bokus idag, så de saknas bara en bok just nu och hitta 2 på blocket som jag mailat. Så nu är de bara vänta och se vad dem säger, bara hålla tummarna att någon av dem finns kvar.
 
Till lunch idag vart de sallad och sen kolla jag ett avsnitt av pretty little liars, sen tog jag de lite lungt i någon timme innan de vart en vända i väg till gymmet och gymma lite. De kändes helt underbart att vara tillbaka till gymmet igen :)