Onsdag

publicerat i Allmänt;
Nu är de verkligt att jag ska flytta, fick mitt kontrakt idag så ska bara skriva under de. Så ska lämna in de i morgon samtidigt som jag ska ner på komvux och prata lite med dom oxå. Så saker har jag att göra i morgon.

Ligger i soffan och kollar på våra bästa år och när de är slut ska jag packa allt som jag ska ta med till älsklingen, ska åka till han idag med 14 tåget och kommer vara borta 1 vecka ungefär.

Hoppas allt som ska med får plats i min ryggsäck, ska ha med

- Singstar
- Sprit
- Passoa
- Kläder,strumpor,trosor,byxor,tröjor
- Smörgåsrån
- Plattång

Säger bara de hoppas allt får plats i en ryggsäck, för resväskan lämna jag kvar hos älsklingen i går när jag åkte från han.

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Så är man hemma i eskilstuna igen då, var tvungen att åka hem idag för i morgon kl 9 har jag min kurs som jag måste gå på,annars får jag inge pengar om jag struntar i de.
Har även sagt upp min lägenhet nu, så nu är de på riktigt. Jag ska verkligen flytta, har inte riktigt fatta de riktigt att jag ska flytta från eskilstuna. Trodde jag skulle stanna kvar där länge, men så vart de inte.

Var på stan en vända och sa upp min försäkring som jag har på mobilen, den är bara onödig och dyr. Sen var jag på hm och handla för mitt presentkort som jag hade fått på 150kr så de vart 3 par string trosor och sen hårfärg som jag ska färga i kväll. Så kommer bli brunett, hoppas verkligen att de blir bra.
Senare ska jag hem till pappa och ammi och käka lite mat, fredde och anna kommer oxå dit :)

Grattis pappa !!

publicerat i Allmänt;
Idag fyller pappa 48 år så nu säger vi alla grattis till honom tycker jag, vi ska dit vid 14 och käka och fika lite.