Tentaångest :(

publicerat i
Sitter hemma hos mamma och beckis nu och läser lite bloggar. Har läst igenom papprerna 2 ggr nu här och känner att de börjar bli rörigt i huvudet nu så kände att de fick räcka så hoppas att de går bra i morgon. Har sådan tentaångest och de känns inge bra. Så bara hålla tummarna för mig att de går vägen med något i allafall.


Full gång med att tentaplugga

Mot Eskilstuna

publicerat i

Sitter nu på bussen för att åka till Eskilstuna. Fick gjort endel plugg hemma inför tentan som jag har hemma och jag läste igenom mina papper 2ggr. När jag kommer hem till mamma så blir de ännu mera plugg och hoppas inte min kära lillasyster är så jobbig som hon kan vara när jag kommer på onsdagar, för jag måste plugga verkligen inför i morgon.

Till lunch idag vart de äggmackor och en kopp chai latte :)

Träna

publicerat i Träning;
Efter jag vart och gjort barnintervjuerna åkte jag hem och vara hemma en stund och sen åkte vi i väg för att handla lite på ÖoB. Men vi kom hem med saker där i från och även chai latte till våran tasimo, något spel och något mer till älsklingen. Vi skulle bara kolla på stadium outlet vad som fanns och vad de låg i prisklass, vi kom hem med nya skor till oss båda och även träningskläder de vart dyrt.

Så härligt att vara i gång med träningen igen vi var i väg och träna sent men så skönt verkligen sitter och kollar på bb nu och sen blir de att packa för att åka till Eskilstuna och sen bädda ner mig i sängen och sova.