Arboga idag

publicerat i Allmänt;
Oj vad de regna i natt de har bara öst ner så både jag och älsklingen har sovit dåligt i natt och jag hoppas att Wilma sovit bättre och längre nu. För i går var de en tuff  dag där vi fick tjata och tjata så både jag och älsklingen blev ledsna på de.
 
Men i dag ska vi till Arboga för att kolla in Kanalens dag där och sen är de Arboga meet med så vi ska även kolla på snygga bilar när de är cruising :) Får hoppas att de är fint väder, inge kul om de regnar men när jag kolla vädret på nätet så ska de vara fint och uppehåll så de får vi hoppas.
 
Sen blir de middag hos svärföräldrarna
 
En gammal bild på Wilma när vi bodde i Arboga, skit vad hon har blivt stor

Äventyrsgolf

publicerat i Allmänt;
Det blev en runda på äventyrgolfen vid gustavsvik och Wilma tyckte nog inte de var så kul, de verka inte som de i allafall. Men ibland måste man göra något som någon annan tycker är kul, vi vuxna vill göra saker också.
 
Kommer lite bilder från när vi var i väg och spela
 

Fredag och äntligen helg :)

publicerat i Allmänt;
Så nu är trollet här igen och de är en massa bus i gång så som de ska vara, vi busar nog alla tre med varandra varje gång. Älsklingen retas och jag jagar han och hon står asgarvar och tycker de är jätte kul, vi har kul tillsammasn alla tre och de är ju bra de :)
 
Så vad har dagen att ge? Ingen anning vad vi ska hitta på, men vi sitter och smälter lunchen nu och sen ger vi oss ut på äventyr.
 
Wilma  kom på en ide i morse att man kan ha jordgubbar på rostmacka och hon tyckte de var jättegott.
 
En gammal bild på Wilma och älsklingen