Julen

publicerat i Allmänt;
Den här jävla förkylningen skänker jag bort nu, en kanon bra julklapp. Ibland kan jag vara snäll och dela med mig ;) Måste nog kolla upp den här förkylningen och halsen på måndag....  

Men annars har julen vart bra, tyvärr inte fått mycket gjort med skolan, men satt och plugga massor igår. Idag tar jag en paus och gör annat eller tankarna far runt hela tiden och jag tänker på skolan hela tiden. Ska bli så skönt när man slipper ha det i huvudet hela tiden.

Julafton spenderas i Eskilstuna hemma hos pappa och det var en bra dag förutom att jag mådde dåligt och inte alls pigg. Fick träffa tomten, Elias var hos mig och vi kolla på tomten som gick på gatan då ropar han tjena tjena ta trappan tomten. Vi var på andra våningen  :)

Så här såg jag ut 

Juldag så var de att gå upp tidigt för att hämta Wilma och fira jul en andra gång. Mat hos älsklingens mormor, så då åt man julmat en tredje gång och jag känner att nu räcker det med julmat för denna jul. Sen hem till svärföräldrarna och öppna paketen, i år vart jag väldigt nöjd vad jag fick. Ska fixa kort sen när jag orkar. Så vart fika och äta lite julgodis, vi spela bingo allihopa. Wilma fick det i julklapp.
En utsträckt hand <3

publicerat i Allmänt;
Vet inte om många vet att jag är medlem i en grupp på fb för att hjälpa männsikor som har det svårt och inte råd att köpa kläder eller andra saker. Eller som i juletid inte råd att köpa julklappar och få fira jul med sina barn. Gruppen heter en utsträckt hand och den ligger i Örebro. Vi har en träff idag och jag samla i hop 3 papperskassar med kläder som bara tar plats och det vart även en julklapp som jag hoppas att ett barn ska bli glad över :) När jag är klar med skolan så kommer jag bli mera aktiv med att hjälpa till och leta efter saker som andra inte vill ha och kastar. Finns alltid någon annan som vill ha eller behöver det :)
 
Nu tillbaka till mitt skrivandet och de jobbiga är att det står helt stilla i huvudet i dag och jag känner att motivationen är som bortblåst......
 
 

Plugg hela dagen lång

publicerat i Allmänt;
Ja men kanske ska skriva lite här inne, var ett tag sen jag lämna lite spår i bloggen. Men jag är inne i min examenarbete bubbla och jobbet och den lilla tid jag har över umgås jag med min underbara älskling. Har suttit och pluggat hela dagen medans Älsklingen och W har bakat väldigt goda lussebullar. Var tvungen och lämna in för halvtidsavstämning och nu är det inlämnat och på tisdag är det skype dax med både handledare och eximinatorn så jag hoppas jag får höra bra saker, men jag är rädd att jag kommer få höra dåliga saker att det inte är bra alls, för han var skeptisk i början. Hade gärna skrivit mera men jag har settat och pluggat med feber så till slut nu kände jag att jag orkar inte mera och att huvudet började bli tungt och behöver en paus på en dag eller så. Kommer att jobba måndag, tisdag och onsdag, sen går jag på "julledighet". Torsdag och fredag är avsatta för att jag ska sitta och rå plugga hela dagarna så att jag slipper sitta och plugga de andra lediga dagarna så mycket.
 
Nu är det nära, inte alls länge kvar och jag vill bli klar och få opponera och sen fixa min så jag blir klar någongång så man kan börja och njuta av det underbara livet att man har klarat det :)