Söndag

publicerat i Allmänt;
Ångrar att vi slängde min tv på tippen, för idag hade de vart skönt att ligga i soffan hela dagen och kolla på olika filmer och då menar jag inte barn filmer. Fick kolla ett tag i morse på tv i allafall, men annars är de en liten madam som alltid kollar på film eller nått annat på tv.
Imorgon börjar de så kallad sportlovet, men jag kan säga att för mig kommer de inte bli ett lov. Har en del att plugga, vi fick ju hem uppgifter att göra. För på komvux har man inget lov, men vi har inga lektioner för att lärarna har lov.

Så i helgen har de vart lungt verkligen, har inte orkat plugga alls. Men i morgon måste jag sätta i gång med att göra lite av allt varje dag.

Sitter i...

publicerat i Allmänt;
0-1a5bfa1b1cfbcbc8c56cffaa05396dbc.png

Kolla varifrån!

Sitter i skolan nu och ska snart ha matte B. Men skulle gärna ligga hemma i soffan och mysa med älsklingen framför en bra film. Idag kommer trollet hem till oss igen, skit vad tiden går fort. Vi har saknat henne, tomt och tyst när hon inte är hos oss.

Jaha så...

publicerat i Allmänt;
0-2e6678c31a2e05cb6b2278265502a1af.png

Kolla varifrån!

Jaha så sitter man i bil kö, de har hänt en bilolycka med 3 bilar inblandade. Så vi står och väntar på att få åka och jag fryser en massor och sen börjar jag att bli väldigt hungrig också. Vill att de ska röra sig framåt nu så man får komma in att få värme. Vi är alltså på väg till eskilstuna.