Fredag

publicerat i Allmänt;
Ny dag och jag ska i väg och hälsa på min gamla arbetsplats här i Eskilstuna. Var nog där och hälsa på senast 2009 och de är väldigt länge sen, många av barnen har nog slutat där. Men ska bli kul och träffa gamla arbetskamrater :)

Sen så kommer älsklingen idag också, har inte träffat han på 2 dagar. Saknar han massor <3

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Ja idag har de vart skola som gällt hela dagen, först hade vi föreläsning på morgonen och sen uppgifter och göra, sen efter de käka vi lite lunch. Min grupp gick även idag ut i skogen och hitta en naturruta som vi sa följa höst,vinter och vår, kolla hur de ser ut runt om kring. Mera föreläsning på em och sen vart de att åka i väg på studiebesök på vattenverket i Eskilstuna. Var väldigt intressant och lyssna och se hur e går till. Sen en sväng på tuna park med Pernilla var mycket trevligt.
Nu är de idol, men gillar inte de alls är så i mot de. Men resten av dem här vill kolla på de

Klara de helt själv

publicerat i Allmänt;
Bor I Örebro nu betyder att jag var tvungen att byta VFU plats, kände att våran ekonomi inte skulle klara av att jag hade min i Arboga. Hörde av mig för ett tag sen till skolan och hon jag prata med sa klart och tydligt att jag var försent ute, men i april när man skulle ha hört av sig senast så visste inte vi att vi skulle flytta till Örebro. Utan allt hände väldigt snabbt, men hon gjorde ett undantag och skicka ut en ansökan till Örebro kommun. Fick svar på mailen i torsdags att jag fått en VFU placering och blir glad, men sen går jag in på mina sidor och ser där att de är i Glanshammar i förskoleklass och blir ledsen och känner att jag inte vill vara där. Glanshammar ligger utanför stan ett litet litet ställe, svårt att ta mig dit och sen förskoleklass. Jag skulle inte kunna utvecklas som förskollärare om jag hade min VFU där. Mail tillbaka och sa som de var och idag fick jag svar tillbaka att hon gör ett undantag igen att om jag kunde fixa en egen VFU plats, skulle jag inte hitta någon skulle dem skicka en ansökan till Karlskoga och de är ännu längre bort än Glanshammar. Så min förmiddag spenderades med att ringa runt till olika förskolechefer här i Örebro och till slut fick jag napp på en förskola. Så allt blev bra till slut och jag lyckades fixa en VFU plats till mig på en förskola som ligger i Baronbackarna och jag är super glad och stolt att jag klara av att fixa de helt själv :)