Sjuk

publicerat i Allmänt;
Då är man sjuk med feber och allt jag har ätit idag smakar inte alls gott. Hoppas att mitt godis smakar gott som älsklingen är i väg och köper.
Ligger i sängen och kollar på en film på netflix och har legat i sängen hela dagen.
 
Hoppas att febern försvinner i morgon :)
 
Har fixat lärarlegitimationen idag och nu kommer det ta flera månader innan man vet något antar jag.
 
 
 
 

Glad

publicerat i Allmänt;
Har tänkt ett tag att jag skulle prova min favorit kjol som jag inte kunnat haft på ett bra tag, idag så provade jag den och jag kunde ha den. Jag vart super glad och känns skönt att de börjar att hända grejer, även fast jag fuskar med godis ibland. Mitt nästa mål är att komma i mina favorit jeans och jag prova dem även idag och de gick inte och knäppa, det satt även åt vid låren och rumpan. Bara att fortsätta och inte ge upp, vill ha kroppen som jag hade förut.
 
Älskar den här kjolen <3
 
Ser verkligen small ut på den här bilden, haha
 
haha bara för att ;)
 
 
Ska bli skönt och ligga i en nybäddad säng, men tomt utan älsklingen som jobbar natt
Sov gott

Pacos :(

publicerat i Allmänt;
Blev lite ändrade planer efter jag skrev det förra inlägget, älsklingen kom hem och vi skulle preicis åka när han känner av att migrän var på väg. Så vi la oss i soffan och kolla på film istället :) Efter några tabletter senare mådde han bättre och han kolla om det fans bord på wild west, men nej det var fullbokat. Vi beställde hem en trerätters från pacos och tyvärr kommer vi inte göra det någon mera gång. De var 1 timme och 5 min sena med maten och de bad inte ens om ursäkt, har inte fått någon ännu. Fick inte ens grädde till min efterätt så jag kunde inte äta den :( så 40kr som jag bara kasta, tråkigt när det blir så.
 
Det börja med att älsklingen beställde på onlinepizza och när han klicka på beställ så fick vi ingen orderbekräftelse. Han ringde till pacos och de sa att de krashade och våran beställning var den sista de fick, det kunde inte skicka en bekräftelse men sa att de tar 75min. Efter vi beställde maten och de sa att de skulle ta 75 min så tog de ca 2 timmar att få maten och han som lämnade kunde inte ens be om ursäkt.
 
Så vi var rätt arga i går...
 
Men det vart en film kväll i soffan med att kolla på Beck 302, Big hero 6 och melodifestivalen :)
 
Man behövde ha grädde till den, kunde inte alls äta den som den var :(