Jobbigt just nu

publicerat i Graviditet;
Ett gnäll inlägg kommer här och just nu är det skit tråkigt och gå hemma. Göra samma saker stort sätt varje dag. Men vet inte vad jag ska göra för att mina dagar ska bli bättre. Har inte ens kännt för att laga mat de senaste dagarna. Ryggen har börjar värka massor och just nu ligger jag i soffan och det gör ont hur jag än ligger. Vart en skit dag med händerna och har haft ont i dem sen jag vaknade i morse. Vill att de här ska vara över just nu, vill att Januari ska vara här så att våran trollunge är hos oss.


Åkte i väg till stan, men orkade inte gå så länge för ryggen och höfterna sa i från. Handlade lite på ica innan jag åkte hem igen.

2 månader till bf idag

publicerat i Graviditet;
Tiden går väldigt fort just nu och idag är det exakt 2 månader till bf och det betyder att våran trollunge är hos oss senast om 10 veckor, längtar massor efter våran bebis. Vi har lite små fix kvar och sen är vi helt redo för att han ska komma till oss. Idag var det även besök hos barnmorskan och magen växer som den ska och allt såg bra ute, ska dit igen om 2 veckor.
Vi gick även in i v.32 i går och det är en livlig bebis som rör sig i magen <3
 
 Tog även influensavaccin 
 
 Magen växer och sf måttet var 31cm och det börjar bli svårt och sitta som jag vill

Summering av förra veckan i Eskilstuna

publicerat i Allmänt;
Det vart visst en hel vecka hemma hos mamma och beckis, men det var skönt och få komma hemifrån lite och träffa folk. Men jag saknade min älskling hela tiden, han kom till Eskilstuna på fredag morgon och på eftermiddagen åkte vi och hämta Wilma <3
 
I tisdags så lärde jag känna en ny bekantskap från en mammagrupp som jag är med i på facebook och vi hade en super trevlig fika dejt och tiden bara flög förbi och vi satt i 2 timmar och bara pratade om allt. Tack engång till en trevlig fika.
 
 Gick även in i v.31 (30+0)
 
I lördags målade vi tavlor som min lillebror ska sätta upp på vägen i sin lägenhet för att visste inte alls vad han ville ha uppsatt. Då kom han på iden att varje syskon med familj och så, även pappa med sambo ska måla en tavla. Vi fick måla vad vi ville och de gjorde vi och hoppas att han är nöjd med tavlan och just nu står den hemma hos mamma och väntar. 
 
Senare på eftermiddag/kvällen var de halloween fest för Wilma, så älsklingen skutsa i väg henne och jag vart bjuden på Halloweenfest av min brorson så jag, mamma, beckis vart bjudna på väldigt god mat och de hade pyntat väldigt fint i deras hus. Hade de mysigt och de var fjärde gången jag träffa mina brorsöner på en vecka och nu har jag tankat massa mys och borde klara mig i några veckor till. Älsklingen kom lite senare han också och vi stanna en stund, men jag orkar inte mycket nu och jag blir oftast trött redan vi 20 och vill sova haha
 
 
Åt massor av godis och det fanns ödlor, maskar och spindlar och äta. Även annat gott godis också :)