hemma i eskilstuna igen

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma själv och har gjort de hela dag  nästan, älsklingen åkte på frmiddagen :( Nu var de länge sen jag var hemma själv eller själv överhuvudtaget faktist. Jobbigt är de, men får stå ut tills på onsdag i allafall och sen får jag åka till älsklingen igen :)

Sen är de inte alls länge kvar tills jag flyttar från stan heller och jag längtar tills jag flyttar, men visst kommer jag att sakna mina vänner och min familj. Men ska inte flytta långt från dom, kommer hälsa på alla:)

Nu ska jag åter gå till maten, de blir kottleter och ris idag

Kalas idag

publicerat i Allmänt;
Så idag har de vart mycket fart här hemma, med att baka och rensa bort de sista för kalaset idag för älsklingen. Han fyller år i morgon. Så hans familj och min familj kommer eller delar av den i allafall och sen kommer wilma och hennes mamma oxå hit. De blir massa gott, tårta,muffins,bullar och kakor.

Sen i kväll blir de att åka hem till pappa och ammi och ha lite fest och käka tacos där, blir nog en super trevlig eftermiddag och kväll kan jag lova :)

Nu ska jag sitta här ett tag och försöka få min rygg och mage att må bra igen, de skulle vara skönt. Men inget jag tror på direkt.

Såna här...

publicerat i Allmänt;
-d104e6afec4a61d78a216507148fa62.png

Kolla varifrån!

Såna här söta muffins bjuds de på i dag på kalaset. Ska fira älsklingen som fyller i morgon :)