Havets hus

publicerat i Allmänt;
Verkar som jag skriver mina inlägg med en vecka i mellan såg jag. 
Just nu ligger jag i soffan och kollar tv här hos min släkt på Orust, det är dåligt väder ut och vart det ända sen vi kom hit i lördags. Bara en massa regn hela tiden. 

Idag åkte vi färjan till Lysekil för att ta en tripp till Havets hus. Var där för väldigt längesen, men det ända jag mindes var när vi gick under vattnet och fiskarna simma över och brevid oss, man gick i genom en tunnel. 


Hiss eller diss???

publicerat i Allmänt;
Har hur mycket tid som helst och blogga, men endå så plockar jag inte upp datorn för att skriva lite rader. Men sen har jag stort sett suttit i soffan och kollat på tv hela förra veckan. Har kännt att det är bra tillfälle att vila min kropp så både jag och trollungen i magen mår bra. Blir lungt denna vecka också och åker till Eskilstuna på torsdag. För på lördag så åker vi ner till Orust och vara där en vecka, hoppas verkligen vi får fint väder när vi är där nera. Ska bli väldigt skönt och få komma i väg och få slippa se hemmet på ett tag, känna att man har semester. Det jag inte ser fram i mot är att åka bil och må illa och en rygg som gör ont, men när vi väl är framme på lördag kommer jag må bra igen. 
 
Vad gör jag inte då och det är inte mycket alls, utan just nu sitter jag i soffan och kollar tv. Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan gå till affären och handla lite. Ska nog även packa lite idag och då behöver jag inte göra det i morgon utan kan åka till stan och fixa lite saker.
 
Går in i v.17 idag och det är bara tre veckor till och jag har gått halvägs och jag hänger inte med alls.
 
Är lite kär i den här vagnen och den är från den nya emmaljunga kollektionen och jag gillar den mycket. Vad tycker ni andra om den? Hiss eller diss??
 
 

Rutinultraljud och se fram i mot <3

publicerat i Allmänt, Graviditet;
Äntligen har jag gått på 4 veckors semester och jag är inne på min andra dag, vad har jag gjort? Stort sätt inget alls, utan jag har legat i soffan och kollat tv. Men just nu så behöver min kropp bara vila så att kroppen orkar.
 
I går när älsklingen lagade mat märket han att en platta på spisen var trasig och i dag när jag skulle fixa lunch så var en till platta sönder och ugnen, så det var bara och ringa och felanmäla och trodde vi skulle få vänta länge. Men vid ca 7 i morgon kommer det en, tur att älsklingen jobbar natt och kommer hem då och att jag sover och inte blir väckt av ringklockan.
 
Idag går jag in i v.16 och allt har gått så himla fort just nu och jag tycker inte alls det var länge sen som jag plusasade. Fick en tid för rutinultraljud idag v.32 och det är inte länge kvar alls. Jag både längtar och inte längtar, längtar att få se våran trollunge igen. Men inte att de är sista semester veckan.
 
Jag från i lördags när vi var på Selmas 1 års kalas och det är skönt att jag kan visa magen och slippa dölja den <3