Tillbaka på jobbet!!

publicerat i Allmänt;
Tillbaka på jobbet igen och har jobbat två dagar nu, vart riktigt kul och skönt att vara tillbaka och jobba. Få ordning på mina vardagsrutiner, man kan inte ligga i soffan och kolla på tv hela dagarna. 
Första dagen var jag helt slut redan vid lunch, men det var bara och kämpa vidare. I morse när jag vakna hade jag hade ont i min handen och det var för att jag är inte alls van och använda den så mycket som jag gjort dem här två dagarna. Men det onda jag hade innan operationen är borta och det är jävligt skönt.

Drog i väg till gymmet efter jobbet och körde en armpass så nu skakar armarna massor så fort jag använder dem. 

I morgon ringer klockan väldigt tidigt, kommer nog vara trött. Men upp kommer jag alltid och börjar jag tidigt så slutar jag tidigt :)Börja jobba igen :)

publicerat i Allmänt;
Tiden har gått väldigt fort och ska göra i ordning mig för att åka till jobbet och jobba. Nu har jag vart hemma i 6 veckor. Nu startar allt igen med att få ordning rutiner och allt med hemmet igen. Jag är så trött just nu och kommer nog vara trött hela dagen. Inte alls van att gå upp tidigt och det ska jag börjar göra igen.
 
Har väldigt ont i benen idag:S

Bus och lek ute i snön :)

publicerat i Allmänt;
Denna helg har vi haft Wilma så våran familj har vart hel och idag på förmiddagen så kläde vi på oss varma kläder för att gå till pulkabacken  vid oss och åka lite. Var där en stund och sen gick vi till lekparken och busa lite, kasta snöbollar och så. Både jag och Wilma var väldigt blött när vi kom hem för älsklingen kasta en massa snö på oss. Men vi alla hade det väldigt kul tillsamman och när vi kom tillbaka var vi trött allaihopa och har vart det resten av dagen. Nu ligger jag o soffan och kollar på film.