Äntligen går flyttlasset

publicerat i Allmänt;
Har vart väldigt dålig på att skriva här och det var flera veckor sen sist. Vart mycket med flytten och i morgon går äntligen det stora flyttlasset. Älsklingen och svärföräldrarna har redan kört kartonger och lite andra saker. 

Plutten vart sjuk också och haft en hemsk hosta som äntligen har försvunnit. Men tyckte så synd om honom, för man såg att han hade ont när han hosta. Men äntligen är han frisk och är vår glada kille igen. 

Fy så jävla stressad just nu och min kropp mår skit. Men jag kämpar på och försöker inte känna efter hur jag känner. 

Mitt allt och han får mig orka vardagen 

Bästa plutten

Flyttkaos

publicerat i Allmänt;
Vilket kaos vi har hemma just nu, det är kartonger och saker överallt. Kartongerna börjar ta slut också så vi måste fixa mera kartonger och packa i. Får nog ta mig till coop i morgon och fråga om de har några banankartonger. Färgklick i vardagen

publicerat i Allmänt, Kevin;
Torsdag idag och schemat på förmiddagen stod babymassage på familjecentralen. Direkt när vi kom så var han hungrig, men han hade svårt och koncentrera sig på maten, det var mer spännande och kolla runt. Vi var med en stund, för sen vart han hungrig igen och trött. När vi var klara somna han och ligger och sover i vagnen på balkongen. Jag får lite  egen tid och kolla på serier :)Jag har gjort en liten färgklick i mitt hår och det vart så där. Ville helst ha turkos i hela håret, men den här färgen var inge bra och kommer inte köpa den flera ggr.