Härligt och vara tillbaka på jobbet :)

publicerat i Allmänt;
Så är veckan här som jag har längtat massor efter och jag började att jobba i går och de var så kul. Fick många kramar av barnen, så jag har vart saknad och det värmer i hjärtat när man får veta de. Men har även vart saknad av många kollegor och de är bra att man är omtyckt, så jag mår bra och är glad att jag är tillbaka på jobbet igen. Har vart tufft, men härligt tufft. Men när de blir lite stressigt så är de bara att vara lugn så de inte smittar av sig på barnen, för i bland när man ska byta blöjor när vi går in kan de bli lite tufft, men bara hålla lugnet :)
 
Ligger nu halvdöd i våran nya soffa som vi handlade i söndags, för vi sålde våran skinnsoffa i söndags så vi åkte och kolla på jysk där vi hade kollat in en, men de var vänte tid på 3-4 veckor. Så vi åkte till ikea istället och där hade de en liknade och den fanns inne så vi köpte den :)
 
 

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Med blandade känslor så gör jag min sista dag på praktiken i  morgon, nu har man lärt känna barnen så dem kommer jag att sakna. Men hur de jobbar på den avdelningen kommer jag inte sakna alls och de ska bli helt underbart och komma tillbaka till jobbet och jobba så som vi gör på jobbet. Göra mer med barnen och vara mer med barnen än att sitta och prata. Längtar verkligen tills på måndag när jag får träffa alla igen :D
 
Har fått veta bra saker så jag är glad :)
 
 

Vilken dag de var i onsdags

publicerat i Allmänt;
Det är fredag och helg och jag är ledig från praktiken, för i Onsdags kom min handledare tillbaka efter vart borta i lite mer en vecka, pågrund av utmattning och nära gå in i väggen. Men de gick inge bra i onsdags så min handledare gick ut och satte sig i personalrummet och jag och en elev till och sen en ordinarie var själva med barnen och baka och de var stressigt det kan jag lova er alla. För alla barnen ville dela äpplerna och vi var bara två som skala så vi hann inte så snabbt som barnen ville. Den andra ordinarie var i väg i biblan, men hade inte åkte om den vetat att de skulle blivit som de blev. När kakan var innne i ugnen kommer en föräldrer och den ordinarie som var kvar gick ut och prata ett bra dag och de var en väldigt viktig sak så den kunde inte bara skicka i väg föräldern. Jag och den andra eleven är själva med barnen och de får vi inte alls vara, och den som står och pratar är stressad över att vi är själv och barnen vart stressade för vi vart de över hela denna situation. Vet att när man är stressad blir barnen de och de är högljuda och skriker, men jag visste inte hur jag skulle hantera de. Men den andra eleven fick betalt för att vara där för den få gå in och vika i bland, men de får inte jag göra så jag fick ut de i ledigt idag i stället, skulle haft en kort dag endå. Men den ordniarie som var kvar gav oss beröm att vi var duktiga och hjälpte till när allt hände och de är självklart man gör, de är de kollegor gör och jag är där som en kolloge även fast jag är en elev som har praktik.
 
Så just nu står jag helt utan handledare, fick reda på i går att min handledare är sjukskriven i 2 veckor och jag gör min sista praktik vecka nästa vecka.