Årskrönika 2007

publicerat i Allmänt;

Januari:  Nyårsnatten börjar med att jag sover i min nya lägenhet för första gången. Men annars är inte januari en bra månade för mig, de är mkt grått från att farfar gick bort i början av dec 06 och de är begravning för han den 3 jan och de är en dag jag aldrig kommer att glömma. För de var hur jobbigt som helst hela dagen och specielt begravningen. Du fyller 20 år och jag märker hur din pappa och min pappa hur lika dom verkligen är. Din pappa ber alla att ta en tyst minut för min farfar och alla är tysta och jag bara tittar på dig och de bara sprutar ut tårar. Jag börjar mitt vikariet på dagis på fredagar för Lena.B som går i skolan då. När vi fira maria så var de värsta störstormen de minnas jag väldigt mkt faktist hehe.

Februari:  Är oxå en jobbig månad farfar skulle ha fyllt och de är mkt trårar då med.. Men Jag firar min första alla hjärtans dag med nån=) Var på dejt med johan i sthlm och de är en kväll jag minns.. han var en helt ny johan då=) Jag sträffar en studievägledare för att ta reda på vad som krävs för att plugga till förskolärare och funderar på att söka dit.

Mars:  Börjar med att jag har vart sjuk en längre tid och får pencellin. De är början på mitt nya liv farfar datorn hela tiden får mitt internet då och jag är inne på msn jämt:P Bestämmer mig för att bojkotta eurovision när The ark går och vinner hela melodifestivalen. Jag fixar ansökan och skickar in den för att börja plugga dinstans på karlstadsuniversitet för att bli förskolärare. Är i v-ås med Maria.A och de är en kväll man inte glömmer.. vilken slampa jag var och alla kommentarer som sas den kvällen.. som typ när kenny sa vi syns när vi kommer fram, de sa han till maria när vi satte hos i taxin ha satt längst fram hehe :P Jag blir 1 år äldre jag blir 22 och de firas med familj och så hemma pappa med god tårta, sen slutat av masrs så har tessan och jag fest hemma hos pappa.. fast vi vart ju inte många men vi hade de trevligt i allafall allihopp=)

April:  Hände inte så mkt då.. förutom att jag vet att jag festa typ varje helg hehe.. Min en kväll när tessan och jag var på lotus och de var salsa kväll, skit de var kul och vi dansa så himla mkt att jag hade så ont i fötterna när jag gick hem men de var en riktigt rolig kväll=)

Maj:  Ja då var de kryssning och jag träffade Stefan för första gången och får höra vilken player han är av mina föräldrar ingen av dom verkar gilla han.. men de var ju inte så att vi skulle gifta oss.. de var ju bara ett strull och jag ångrar inget alls av hela den här kryssningen de är nått man kommer att komma i håg.. jag minns nog typ allt.. konstigt nog för jag var skit full och fick värsta blåsan på foten så att jag inte kunde gå dom närmaste veckorna. Och jag dansar med "brosan" för första gången och de glömmer jag inte men han är inget att ha han är en player kan jag verkligen lova haha.

Juni:  Fredde fyller 25 år och han har fest i torshälla.. ni kommer dit och jag undrar vad f-n gör ni där, ingen av er har snackat med han på skit länge endå kommer ni dit säger hej och åker.. och skit falsk mot mig. Den kvällen var jag full och vi var på lotus. Min gumma tar studenten och man får se när storstan flen tar studenten hehe riktig folkfest de haha:P Senare vart de harrys som jag ville=) Studentdagarna minns jag väll för att båda dagarn var de skit varmt och man kunde inte vara nånstans.. De är sista gången som jag träffar morfar :( Jag in handla lite nya möbler till min lägenhet och de ser ut som en lägenhet nu =)

Juli:  Sussi fyller år och jag pratar med  Björn i telefonen för första gången, en början på vårn romans. Jag har sem i 4 veckor nu. Sara och jag bestämmer oss att vi ska åka till Sunny Beach i bulgarien=) Jag får vet att jag inte kom in på skolan och mår dåligt hela den dagen för att jag ville de verkligen.. De blir bestämt att jag,mamma,beckis och min moster åker till orust och där några dagar och de är riktigt skönt att komma bort.. de är inte mkt sol.. men de regna mkt hehe:P Tessan tatuerar sig och jag bestämmer då att jag ska oxå göra de..

Augusti:  De börjar med att Björn och jag ses för första gången och jag är kär i han och vi blir tillsammans.Han är här en hel helg och fredde har fest. Sara och tessan går dit själva utan mig.. hehe är på nyborn och du säger inte hej till mig. Jag märker att nått är fel och du är sur på mig och får aldrig veta vad de är som jag har gjort mot dig. De är Å - festen och är på rixfm festivalen i spöregnet, alla står under paraply förutom jag för jag dansa till när Ola sjunger, kan lova att jag var blöt då.. vi festar där på lördagen och jag träffar på ett gammalt nått.. vet ej vad vi var för nått och han ber verkligen om ursäkt hur han behandlde mig för typ 2 år sen. Jag och sara åker till bulagrien och har de kanon där med värme och en massa sola och bad och goda drinkar, träffar Zandra och becka där nere sista dagen innan vi ska åka hem och har en grym kväll =)

September: Jag saknar Bulagrien och vill bara tillbaka dit..Åker till Björn för första gången och ser hans lägnehet.. den var ju mysig och träffa lite av hans vänner och märker att jag är lite väl uppklädd för att gå ut.. dom flesta går ut i mysbrallor och så haha :P

Oktober:  Då är de exakt 1 år sen jag flyttade hem i från.. den 1/10 alltså =) Jag,tessan och Sussi var i sthlm och blev fotade av the studio och de är en minnesvärds dag.. de var mkt skratt och många timmar med en massa strull men de blev bra till slut i allafall=)

November: Jobbigt morfar går bort samma dag som sara har sin 20 års fest.. så de var en jobbig dag. Jag dricker bort alla trårar och är skit full innan alla kommer till henne.. men de var en super trevlig och rolig kväll =) En kväll med Zandra och Becka och vi kolla på takida lr dom gör de. för jag kan inte för jag håller på att tappa andan och går och sätter mig och sitter och sjunger för mig själv och har trevligt, men de var kul=) Begravningen för morfar är i slutet av nov och den var inte så jobbig som jag trodde men.. men kommer ju sakna han i allafall.

December:  Jag betsäller en ny säng och sen får jag den.. slipper att sova på golvet nu =) jag märker att björn skiter i mig och typ bara tänker på sig själv, han stöttar inte mig när jag mår dåligt. De är 1 år sen farfar dog och jag mår skit.Jag gör slut med björn och de är mitt bästa beslut de här året. jag fick äntligen vinna i grisjakten i år jag vann en chockladask =) Julen firades hemma hos farfmor som vanligt de var trevligt men som sakt va tomt utan att farfar är där. De slutar med att jag och tessan är i sthlm och letar klänningar och hittar jätte fina och nu vill alla ha såna haha :P Vi är ju så bäst vi två :D

I kväll är de nyårsafton och jag kommer att vara så fin.. men nu får ni ha en bra kväll och ta de lungt med spriten för de ska inte jag göra haha :P

                                                                              GOTT NYTT ÅR

Lite bilder från de här året...

Glad att de är slut =)

publicerat i Allmänt;

Reggi säger:

hej

Björn säger:

va fan har du fått en son

Björn säger:

Gott Nytt År förresten

Reggi säger:

haha

Reggi säger:

detsamma på dig

Björn säger:

på er alla där uppe i de blå eskilstuna

Reggi säger:

haha.. här är de inte blått hehe.. de är mulet

Björn säger:

ska på rättegång om en månad typ

Björn säger:

så inte så bra här typ men försöker att håll minen uppe

Reggi säger:

okej.. men annars är de bra med dig?

Björn säger:

så det kommer att bli ett tråkigt 2008 år

Björn säger:

för mig

Björn säger:

nja sådär

Björn säger:

bra typ

Björn säger:

ja håller ihop min kropp iaf

Björn säger:

men men ska ner i tvättstugan nu

Reggi säger:

okej.. gör så du

Björn säger:

ha de så gött kram kram

Björn säger:

ta hand om dig

Björn säger:

Reggi säger:

ta hand om dig med..

Reggi säger:

kram

Är så glad att de är slut mellan Björn och mig.. men endå så tänker jag på han och ville se hur han mår.. och han mår skit och de var de enda han ville säga, han skiter verkligen hur de är med mig. Så glad att jag har vänner som bryr sig om mig när jag mår skit.
I morgon är de nyår och de ska bli en kväll jag aldrig kommer att glömma.. allt ät klart för nyår, klänning köpt och smycken och sprit haha :P

Vill och både inte vill

publicerat i Allmänt;
Har ju sakt att jag inte skulle ut på juldagen.. haha.. men de blev så i allafall och de vart en lyckad kväll, hade de super kul och trevligt mer er =)
jag vill både och att du ska höra av idg.. har tänkt på dig enda sen vi sågs på juldagen och annandagen när du åkte i väg.. hade en super trevlig natt med dig, vi prata en massa hela natten och de var super trevligt. Men endel av mig vill att vi aldrig mer ska ses, men annan del bara väntar på att du ska höra av dig till mig..

Som endel redan vet så bestär våra förfester med singstar haha :Pimage19
                                          Sara och tessan sjunger singstar :P
image20
                                                      Sjunger jag singstar :P


Sen jag har hittat en jätte fin klänning till nyår och jag är super nöjd =)