2 års kalas =)

publicerat i Allmänt;
I tisdags så fyllde Elias 2 år och idag hade de kalas för honom så vi var dit och fikade och Wilma lekte en massa med Elias. Av hos hade han redan fått en present  en grill så han fick bara små saker av oss nu.
 
 
 

Utkast: Aug. 22, 2013

publicerat i Allmänt;
Torsdag och det är jobbdag. Men från och med nästa vecka så är jag ledig på torsdagar för det är skoldag då. Nu går bussen om en 15 och sen blir det en promenad på 20 min till jobbet.

När jag slutat idag så är det bara att åka till blodomloppet som jag ska springa/gå/pw idag.

Ha en bra dag alls=)

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Nu är denna jobb vecka snart slut, jobbar två dagar till. Ska inte jobba torsdagar igentligen, men skolan börjar inte förren nästa torsdag så då känner jag att jag kan jobba. Det kommer bli en lång dag i morgon, men det blir nog bra dag med alla härliga barn.
 
idag har vi vart i skogen och lekt och leta blåbär men vi hitta typ 5 stycken, var helt urplockat. Men haft en bra dag, men nu är jag trött och har ont i huvudet. Inte riktigt blivit van att gå upp tidigt på morgonen, nu sova för i morgon ringer klockan 6. Bara det att de är tomt att somna själv i sängen utan älsklingen, han jobbar eftermiddag denna vecka så har inte träffat han på flera dagar, träffa han senast i söndags. Saknar min underbara pojkvän, men vi hinner nog ses på fredag :)