Eskilstuna

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma i mammas soffa nu och åkte till Eskilstuna vid lunch idag och kommer stanna här några dagar. Väldigt skönt och få komma hemifrån och träffa familjen lite. På tisdag har jag bokat ingen fika dejt med en ny bekantskap från en mammagrupp på Facebook. Sedan på onsdag dejt med mina brorsöner och min bror. De andra dagarna har jag inget och göra, så är de någon som vill träffas är det bara och höra av sig :)


V.30 (29+5)Ullareds tripp

publicerat i Allmänt;
Mellan 3-4 timmar sömn vart det o natt och nu ligger jag i sängen och väntar på att göra i ordning mig. Älsklingen är i väg och hämtar sin mamma och sedan åker vi mot ullared. Tur att jag kan sova i bilen, annars kommer det bli en jobbig dag för mig. Kommer säkert vara massa folk idag och vi kommer nog köa för första gången. 

Ni får ha en trevlig lördag :)Helt onödig läkartid

publicerat i Allmänt;
Sitter just nu och väntar på bussen från usö, kände att vi kunnat pratat på telefonen i stället. Fick inte ut något av det här besöket. Vi ska ha telefon kontakt om några veckor igen, finns inte så mycket och göra åt svullnaden, tappar saker och känseln är lite sämre. För jag vill inte operera händerna. Har läkartid på vårdcentralen på måndag och då får vi se vad läkaren säger där om en fortsatt sjukskrivning.