Valborg

publicerat i Allmänt;
Har märkt nu hur beroende jag är av min dator och att bara min dator duger för mig. Igår när jag skulle läsa lite bloggar så dök de upp en varningsruta med nått virus. Så sökte igenom datorn men hittade inget alls och de tog hela kvällen och natten och sen  morse satt älsklingen och förde över allt mitt till hans dator och sen formatera han om min dator. Så vi hoppas nu att de inte är nått skit på den alls.

De är en konstig valborg, är utan min familj eller vänner för första gången faktist. Senaste tiden har de vart att jag festat med vännerna. Jag saknar våra snack och singstar..  måste försöka boka in en tid snart där vi tjejer bara umgås själv utan pojkvänner. En tjej kväll skulle vara väldigt kul :)

Hoppas alla får en trevlig valborg nu och ta de lungt !

Vill sova just nu

publicerat i Allmänt;
Oj oj oj... hela datasystemet på vårdcentralen och landsting i södermaland verkar som de lagt av. Jag hade en tid 10 för att ta prover och se om jag är laktos. Måste ha de på papper för att visa de för soc. Men dom kunde inte se vem jag skulle träffa och så. Så jag fick lämna namn,person nr och tel. Så man vet ju aldrig när man får en tid. Sen fråga jag om dom ringer.. men fick inget svar. Så vet inte hur jag ska göra.. för om jag inte är hemma och ser att jag har fått en tid och missar den får jag ju betala för att jag har missat.... rätt irreterad på de just nu. Sen hade jag ju kunnat sova ut länge i morse.... för är så trött idag. Men hinner inte sova. Ska ju till kfg kl 13 och prata och få datum för alla träffar.

Hehe nu står barnen här ute och skriker Regina Regina

Bra guif :)

publicerat i Allmänt;
Sen vart de match.. inge tjafs alls.. de vart en bra handbolls match. I andra halvlek är de guif som nästan lede hela tiden och just nu när jag skriver är de 4 min kvar och guif leder med 25-21. Kan man hoppas på att guig går och vinner matchen. För då blir de en 5 och en avgörande match.

2 min kvar och 26-21 till guif
1 min kvar och 27-22 till guif

Yes guif vann med 28-22 så de blir en avgörande match på söndag kl.15.30 och jag måste verkligen se.. så om jag är hos dig älskling, så vet du att jag ska se den då :)

Nu blir de desperata husfruar och sen sova. Så god natt på er alls :)