Kalas för Wilma

publicerat i Allmänt;
I fredags fyllde W 8 år, stora tjejen och tiden går för fort. Så i fredags duka vi fint åch åt tortillatårta till middag. Sen på lördagen var det full rulle stort sett hela dagen med kalas, på förmiddagen var de bak som gällde och annat fix. På kvällen låg jag helt utslagen i sängen, hade inte hunnit blivit helt okej sen min magsjuka i onsdags förra veckan. 
 
Fina dukningen för prinsessan <3
 
Goda fikat som vi bjöd på
 
Barnen uppskattade verkligen regnbågskakorn men jag och sambon kommer aldrig göra de någon mer gång. Vi svor många gånger och det var jättesvårt. Men sockerkakan som också fick bli regnbågens färger kommer att vara med flera gånger på våra kalas :)

Underbara lillasyster Grattis <3

publicerat i Allmänt;
Inte vilken dag som helst idag för 15 år sedan föddes det en liten knubbis som fick smeknamnet knubbsäl av mig. Min bästa lillasyster fyller 15 år idag <3
 
Här är hon liten, min lilla bebis
 
Känns jobbigt att jag inte är hemma hos er när det är din dag, har nog aldrig missat din födelsedag....
 
Du och jag föralltid <3
 
Grattis på din dag underbara bästa lillasyster <3

Vårterminen har startat

publicerat i Allmänt;
Så var man tillbaka på jobbet idag och vi starta med en planeringsdag. Träffa en massa nya kollegor och de kommer nog bli en bra vår. Men även tuff, fick veta två jobbiga saker som drabbat mina kollegor på min avdelning och tankarna är hos dem <3
 
Så denna dag har vart väldigt tuff och jag har vart på både silver och guld idag för att de på guld skulle få en så bra start som möjligt. I morgon öppnar jag och sen har vi inskolning och jag är super nervös över de. 
 
Nu håller jag på att somna så nu ska jag fixa mig för natten och bädda ner mig i sängen. Natti natti