Promenad

publicerat i Allmänt;
Var som sakt i väg och hämta en bok på universitet här på campushandeln. Examensarbete i lärarutbildning. Jag hade tänkt gå dit men när jag såg att de var kallt ute så tog jag buss dit. När jag skulle hem tänkte jag med ta bussen men missade den precis och tänkte jag står inte i 20 min och väntar på nästa buss för ungefär så lång tid tar de att gå hem igen. Så jag tog en promenad hem och de var rätt jobbigt att gå för den långa backen men de var riktigt härligt att gå en liten promenad. Tog även lite bilder.
Blev även ett kort på mig :)

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Nehe om man kanske skulle starta dagen då, usch jag vill verkligen inte de är så trött och vill bara sova eller ligga på soffan och kolla på tv hela dagen de vore inte helt fel. Men vad ska jag starta med då denna förmiddag, har ett syfte och en frågeställning och göra till min miniexamensarbete. Vuf ska göra ett mini för att träna till det stora som de är det sista jag ska göra innan jag blir färdig förskollärare. Jag valde ett ämne inom biologi " Hur tänker barn att kroppen ser ut inuti". Så ska vi intervjua barn på våran vfu, men de ska bli riktigt kul verkligen och jag ser fram i mot de :)
Ska börja göra i ordning mig så jag kan gå till uni för att köpa en bok på campushandeln som jag behöver i det här arbetet. Vad bjuder dagen på för er?
Bjuder på en helt underbart band som heter generalerna och när man lyssnar på deras musik blir man så glad. Varje gång jag lyssnar på dem sitter jag med ett leende och de är så härligt :)

Börjar nytt liv

publicerat i Allmänt;
Har vi vart i väg och bokat in att prova träna på fredag jag och älsklingen. Ska bli så härligt att börja gymma, de är så många år sen att jag inte minns de alls. Men nu börjar mitt och älsklingens nya liv, nu ska vi bygga muskler och även gå ner lite vikt är planen:)

Just nu är de familjen annorlunda på tv och jag sitter fast klistrad framför tv