Biblan

publicerat i Allmänt;
Så de vart jobb idag med och den sista för den här veckan och jag har haft en kanon dag, vart lite små seg bara. Vaknade när älsklingen kom hem och sen somna jag om så sov kanske 1,5 timme innan klockan ringde 6. Men nu sitter jag här och fryser på biblan, de är som att sitta ute nästan. Är iskall om händerna och fryser massor om fötterna, ska sitta en stund till. Tills jag ska packa i i hop och röra mig mot subway och köpa mig en macka så jag får i mig lite middag. Är kvar på stan för jag ska åka tåg vid 19 mot Eskilstuna och sova där, för i morgon är de skola som gäller och sen är jag var där till fredagen och ska umgås lite med Beckis. Vi ska bowla är de tänkt om de finns någon bana, de är ju höstlov nu för dem som går i skolan, inte för mig :(
 

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Tänkte jag skulle skriva lite snabbt här, idag har jag vart och jobbat. Var på en förskola där jag vart förut och trivs kanon bra där med både barn och pedagoger. Började 8.30 så behövde inte gå upp så tidigt, så de var skönt. Men endå så var de svårt att gå upp i morse, jag hade så svårt att somna i går kväll. Så jag hoppas jag somnar snabbare i dag, för jag jobbar i morgon med på en annan förskola som jag vart på tidigare. :) Är så himla trött nu och har huvudvärk, så de blir inge plugg idag så får göra desto mera i morgon på stan och på tåget till Eskilstuna. Nu är klockan 20 snart och då ska jag kolla på Hart of dixie och äta glass och bädda ner mig i soffan med tända ljus :)
 
Jag i min nya hårfärg, jag har blivit röd hårig igen :)

Kanon kväll!!

publicerat i Allmänt;
Var som sakt i väg i går kväll på Ladies Night och jag hade en super trevlig kväll och hade de jätte kul. Var lite hes av allt sjungande och hade ont i fötterna av allt dansande, var svårt att stå still. Varför har jag aldrig vart på Ladies Night förut?! Vart en nykter kväll men hade kul endå, såg många vuxna kvinnor som var stup full. Förstår inte varför man betalar och går dit och sen blir så full att man inte minns showen, var vuxna fjortisar.
Magnus Uggla han var riktigt grym och han bjöd på sig själv genom att bära både klänning och kjol vid 2 tillfällen.
Tack ännu en gång Della för att jag fick chans och följa med och de blev en extra biljett över i sista stund :)
 
Tog en massa bilder och filma massor, men inga bra bilder alls för jag tog med mobilen. Glömde digital kameran hemma.
 
Här startade showen och vi stod i trappen så man hade mycket utrymme att dansa på :)
 
Magnus Uggla sjunger Kung Kung i baren
 
Så här såg jag ut i går kväll och min nya skal som jag har fixat. Så nu är fasters sötis med mig hela tiden <3