Vad ska jag göra??

publicerat i Allmänt;
Fick svar från min överklagan idag..  de vart inge bra..

Här kommer lite småt vad som stod i den.

Regina har bedömts sakna grundläggande behörighet då hon endast har 78% med lägsta betyg Godkänt i sitt slutbetyg från gymnasium.
Vi har på nytt gått igenom Reginas handlingar och ser ingen anledningar att ändra vår bedömning. Vi anser inte heller att hon, utifrån övriga insända handlingar, har motsvarande kunskaper på annat sätt.
Vi anser därför inte att det finns anledning att ändra tidiagare beslut

Så vad de verkar som.. så tycker dom inte att jag har kunskap.. menar dom då att mina kolleger ljuger för mig att jag är duktig??? Ne de tror jag inte.. för jag tror inte högskolan ens ringt mina referenser och frågat hur de ligger till med allt..

Vet fan inte vad jag ska göra.. så de verkar som jag måste läsa nått ämne.. men vad.. snälla kan nån ge ett förslag lr två??

Smälter bort snart :P

publicerat i Allmänt;

Tror att jag kommer att rinna bort snart.. de är så varmt i min lägenhet och inte gör de bättre att man måste hålla på och springa upp och ner i tvättstugan hela tiden.
Trodde att den här dagen skulle vara en skit dag, för de börja inte alls bra.. råka välta ner min tallrik med varma mackor på golvet.. de var min frukost..  sen höl jag på att hälla ut såsen och kycklingen över mig.. trodde att de skulle bli nå värre.. men en så länge har de vart lungt faktist.
Snart är de lördag och då får jag äta mina kräfror och de ska bli super gott =D

Usch snart är de måndag och man måste upp tidigt och jobba.. jag vill inte de alls..

Onsdag

publicerat i Allmänt;

Ja så är de onsdag och nästan halva veckan har gått och jag börjar att jobba på måndag.. vill verkligen inte de. Vill ha mer semester.. men de kanske jag får oxå, vi ska kanske åka till orust på måndag kväll.. så får se om man är ledig nästa vecka oxå.. annars kommer jag jobba. Inte säkert att jag får ledigt heller.. hehe :P
Usch vad varmt de är här hemma.. känns som jag håller på och smälta bort.. sen är de bara skit på tv, inget att göra.. bläääääääää.....

kom på nu att jag har inte festat en enda onsdag under min semester.. de var ju lite synd faktist:P