Promenad

publicerat i Allmänt, Kevin;

Promenad till lidl och handla lite, sedan blev det en lite längre runda på 6,8 km. Kändes bra och var ute och gå, Kevin satt nöjd och glad i vagnen. Blev ett stopp i en lekpark och Kevin fick gunga lite och så. När vi kom hem var det bara och fixa lunch direkt. Hade glömt köpa potatis så vi åt makaronerskruvar och fiskbullar i hummersås och han verkade gilla det. Han har ätit samma mat som oss nu i ca 1,5 vecka och han har gilla allt vi har ätit.

Nu ligger jag i soffan helt utslagen och trött, kollar lite på bones på netflix. Medan plutten ligger och sover.

Shopping på erikslund

publicerat i Allmänt;

Nu är vi alla fyra i familjen igen och Kevin vart så glad när Wilma kom, han har precis somnat. Han hade saknat henne så mycket att han behövde busa med storasyster innan det var dags och sova.
När vi hämta henne åkte vi till Västerås för att shoppa lite på erikslund. Älsklingen köpte ny tele och det vart en massa nya kläder till lilla plutten, den stora fick en t-shirt.
Han växer så att det knackar och så vi satsar på storlek 80 så behöver inte bodysarna sitt tajt vid blöjan.

Dem här kläderna är köpta på kappahl och det är newbie.

Dem här är köpta på H&M och vi köpte även en flecctröja och tummvantar.


Jag fick faktist också något nytt och jag jsr beställt nya vita converse.

Våga mig ut och träffa andra föräldrarlediga

publicerat i Allmänt, Kevin;

Jag har vågat mig ut för att träffa andra föräldrarlediga och i går var vi på sjungis, där det var en sång stund. Sedan fika och lek, vi kommer gå dit flera gånger.
Idag var vi på öppna kyrkis för barn 0-2 år och lekte lite, även en sång stund som var uppskattad av Kevin.

Försökte få i han man innan vi gick, det gick så där och han var helt hysterisk. Snällt av personalen att jag fick hjälp med honom när jag plockade undan. När vi gått ca 5 min så slocknade han för han var super trött.

Han fick äta lite mera när vi kom hem och han åt makaroner och köttbullar och ostsås.Tummen upp från han och han fick även kladda och äta själv. Nästan allt hamna på stolen eller han, kom lite på golvet.