Vem är du kära trollunge??

publicerat i Allmänt, Graviditet;
Tiden går fort och jag vet jag skriver hela tiden om det. Men idag när jag kollade på gravid och babyappen så visa den att vi är nere på tvåsiffrigt. Idag ligger jag i sängen och bara tar det lugnt, haft lite sammandragningar i natt. 
 
 
Ser våran fina skötbädd i bakgrunden <3
 
 

Älskade barnmässan

publicerat i Allmänt, Graviditet;
 
Älskade barnmässan är i Örebro denna helg och det är första gången den anordnas här. Vi var på den i går och tittade runt lite, var litet men endå helt okej för att vara första gången och jag hitta lite saker som jag gärna hade köpt om ekonomin tillåtit det. Det fanns endel och göra för barnen där och tror verkligen att den här barnmässan kommer utvecklas till nästa år. Tyckte det var helt okej för att vara första gången, så tummen upp och bra jobbat Therese Wickman för en trevlig barnmässan. Några kanske känner igen henne, hon var med i ensam mamma söker och hon bor här i Örebro.
 
 Vi var bland de 100 först som kom och då fick vi en varsin goodibag :)
 
 Hämta även en Babybag :)
 
 Vi köpte även 3 stycken bodys från Fiskrens design

Mys middag med älsklingen <3

publicerat i Allmänt;
Denna vecka har sambon jobbat eftermiddag och jag lagar stort sätt  middag varje eftermiddags
vecka som han jobbar. I fredags så kom jag på att jag hade ett recept jag velat prova på länge, jag fixade en fredagsmys middag med tända ljus och duka upp fint vid köksbordet. Vi sitter nästa aldrig där längre, vi måste bli bättre och sitta och äta i köket.
 
 
 Super gott och det kommer lagas igen
 
Stekte lite kyckling och hade i också