Nu har vi en 1 åring hemma

publicerat i Allmänt, Kevin;

Vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Kevins födelsedag hurra hurra. Vår plutt fyller 1 år idag och vi har haft en toppen dag med en massa bus och lek på lek och buslandet. Kevin älska bollhavet och kröp dit hela tiden. Hemma senare öppna han sina presenter och busa och lekte med dem.

Till middag vart det tacos och efterrätt kanelbulle och det tyckte han var mums.

När vi lekte på hans rum förut så fick han försig och klättra upp i bokhylkan längst ner. Men han vart arg och ledsen för han kunde inte sätta sig upp.

Nu ligger vår underbara 1 åring efter en massa bus i sin säng i sitt rum och sover. 

1 års kontroll och snart en 1 åring hemma

publicerat i Allmänt, Kevin;

Veta att jag skriver hela tiden att tiden går lite väl fort just nu och tiden får gärna gå lite  sakta just nu. Var i väg på 1 års kontroll på bvc idag där det var vanlig kontroll genom att väga och mäta. 10,3 kg och 77 cm lång. Sedan var det läkarundersökning och allt såg bra ut, till sist fick Kevin två sprutor och han vart ledsen en kort stund bara. 

Om 9 dagar har vi en 1 åring här hemma och han var bara en liten bebis nyss som låg i min famn. Nu är han överallt och är nästan aldrig stilla. 


Övar på och äta med sked. Han kan få mat på skeden men inte få in det i munnen. Men han knäcker nog koden på hur man gör snart.

I morse myste vi på madrassen framför barnkanalen

Suddiga bilder för han är aldrig still

Äntligen fick jag bild när han står helt själv i någon sekund

Förra veckan var plutten sjuk och vi hade svårt och få i han vätska och mat. Då fick han prova isglass för första gången. Han verkade gilla det även fast det vart väldigt kallt.

Kelda soppor

publicerat i Allmänt, Buzzador;

Nu har jag vart i farten igen och provat på två olika fördiga soppor från kelda. 


Först provade jag på skogssvampsoppan med lite bacon i. Den var väldigt krämig och god, Kevin gillade den också. Men det hade gärna fått vara lite mera svampbitar i den.


Till middag i kväll provade jag Thaisoppa med paprika och glasnudlar. Den var väldigt  krämig och den var för stark för min smak, så jag hade svårt och äta den. Gillade den inte alls för att den var stark.