Amning

publicerat i Allmänt, Kevin;
Lite känsligt ämne för några, men jag känner att jag behöver skriva av mig lite. Vill att andra ska veta hur jag känner.
Kevin vart 4 veckor i går och amningen gick väldigt bra från start, men efter 2 veckor började jag känna att det var inte så där mysigt som alla säger. Känner att mig stressad och det gör ont, är obehagligt. Just nu ammar jag han bara för att han måste ha mat, vi har börjat ge han ersättning och han verkar nöjd. Pratade med en barnmorska och de rekommenderar att man trappar ner på amningen och jag tänker ge de en chans innan jag ringer igen. Hon hörde på min röst att jag var nedstämd, jag mår bra annars men när det gäller amningen så mår jag inte bra alls.

BVC besök

publicerat i Allmänt, Kevin;
I går var det BVC besök och läkar besök för plutten, allt såg bra ut och han växer bra vår stora kille. Han gick igenom denna besiktning också väldigt bra :)
På 4 veckor har han gått upp 700gram och han väger 4145gram just nu. Han växer och växer också, han har växt 4 cm sen han föddes.
 
Helt underbart och använda mina vanliga kläder igen :)
 
Så glad att jag kunde ha mina converse igen, svullnaden håller på och försvinna från fötterna och händerna.
 
Efter lunchen åkte vi ner på stan för att gå runt på hindersmässan med en kompis. Var riktigt trevligt och komma hemifrån och prata av sig lite.
 
Nu ligger plutten och sover <3

Busspremiär

publicerat i Allmänt, Kevin;
Lilla K hade busspremiär idag och vi åkte till universitetet för att sedan gå mot Ica maxi för att handla lite. Han somnade redan i vagnen innan vi ens hade lämnat lägenheten, han gillar och sova i den.
 


Han har haft ont i magen de senaste dagarna, men idag har han vart en väldigt glad kille. Så hoppas att hans droppar funkar, för det är inge kul och se när han har jätte ont och man ser i hans ögon att det gör väldigt ont.
 
 
Fick lite hjälp när jag laga mat, sedan somnade han så gott i vagnen <3