Hemma igen :)

publicerat i Allmänt;
Har man vart hemma några timmar efter 2 dagar på läger vid Kinne-kulle, hällekis. Det har vart väldigt mysig de dagarna vi har vart ute och kollat på blommor och vart på två olika naturreservat, sett kalkstenbrott och m.m. Ja de var mysigt, men jag kände att de var så onödigt att åka dit för göra de och sen redovis, redovisningen gick väl okej även fast man inte var förbered ett endaste dugg.

Det fanns stugor där som olika hantverkare sålde en massa saker som de tillverkat, jag gick aldrig in och kollade men tror att de fanns mycket fint där. Vi bodde även i husen på övervåningen, och rummen var väl sådär och sängen ska vi inte prata om ens den var så mjuk så jag trodde jag skulle sjunka igenom och hamna på golvet.
Vid ett av husen så stod denna fina säng med blommor planterade i, när vi flyttar till hus så skulle jag vilja ha en sådan på tomten. Tycker de är riktigt häftigt verkligen.
Lite bilder från idag :)

Läger

publicerat i Allmänt;
Fy vad jag är skoltrött just nu, de vart lite plugg idag. Men som sakt bättre än inget alls och sen har jag vart trött med. Vid 10 var jag as trött och somna i soffan och sen vid 12 for jag upp ur soffan med en himla fart för de ringde på dörren. De var målarna som berätta att dem ska komma till oss och måla på balkongen, den fula gula färgen ska bort och de ska bli vit.
I morgon far jag i väg på läger i 2 dagar i Falkängen i Hällekis och de blir nog kul, får hoppas de verkligen och hoppas att de är fint väder båda dagarna verkligen :)

<3

publicerat i Allmänt;
Nu har jag fått kameran och här kommer lite bilder från när vi fira min brosas 30 års dag :)
Så underbar fin bild på far och son <3
Första presenten en liten boll, hm...
Den andra och fortfarande lite fundersam...
Hm åh är de en fotbollsresa :)
Oj vilken stor tjej, kul att Wilma är här och leker med mig
Han var så glad att få leka med henne
Åh vad bra de är på tv