Sista november

publicerat i Allmänt;
Så är de fredag och sista november idag och ganska så mycket snö är de ute. Så blir nog kanske och ta sig till en backe och åka lite pulka idag när älsklingen och Wilma kommer :) Ja äntligen är de jämn vecka och helg, de betyder att de är Wilma helg och som jag saknat henne. Har även lyxat i år och köpt henne en barbie julkalander, så hoppas verkligen hon blir glad för den :)
 
Så ser den ut
 
Har en inlämningsuppgift som ska in på söndag kl 20, men vill bli klar med den idag. Men många mer ord ska skrivas och de enda jag vill göra är att fixa upp julgardiner och allt sånt tills i morgon. Men men nu får jag sätta i gång och plugga så jag blir klar någon gång.
 
 

Onsdag

publicerat i Allmänt;
åh vad jag är trött just nu, 4 i morse vakna jag och kunde inte somna om. Åkte till Strängnäs idag för att göra en gestalning på en förskola och de var riktigt kul faktist, var nervös innan. Vi gjorde mors lilla olle, men med lite extra djur så som ekorre, hare  och spindel. Jag var björnen :)
 
Jag som björn :)
 
Efter de så åkte vi till skolan och satt där och höll på med paneldebatten som är en gruppuppgift. De gick väl okej, som vanligt inget mer och säga om de.
 
Vi har fått snö hos oss nu och de är mycket mer snö ute nu :S Men hoppas snön är kvar på fredag så kan vi gå ut och åka pulka när älsklingen hämtat Wilma :)