:(

publicerat i Allmänt;
Har tråkigt och känner mig ensamen :(

Jobba

publicerat i Allmänt;
Fy vad jag är trött, sitter i soffan och kollar på Avatar, har settat här ett tag och kollat på den. Älsklingen sitter i sovrummet med en kompis.
 
Idag var de jobb som gällde mellan 9-16.30 och de har vart jobbigt att jobba idag, var helt slut efter 2 intensiva dagar i Karlstad. Men de har vart kul att jobba idag och de är skönt att komma ut och vara på en förskola, jag kämpar bara mera nu för att klara de jobbiga just nu, bara 1,5 år kvar och då är jag färdig förskollärare och jag längtar massor.
 
Andra dagen i Karlstad gick bra och seminariet var i så svårt som jag trodde, jag hade blåst upp de stort. De gick jätte bra, visst jag var inte med och diskutera men de är svårt när de finns vissa som är så snabba och pratar rakt ut då får inte alla chans att säga något och jag som är tillbakadragen har svårt att komma till tals. jag var sist den här gången med och de hae vart ca 10 frågor om rutinerna på förskolan och jag fick en jag med. Så då fråga läraren om jag ville svara på frågan eller om de var någon jag vart nyfiken mer på. Och jag var intresserad av rutinerna för de är mycket rutiner på förskolorna just nu tycker jag. Men får skriva ett inlägg en annan gång vad jag tycker när de gäller de. Så jag valde bristdikurs som är att man ser barnens brister i stället för barnet, att man ska se vad de kan och är bra på. Inte de som de inte kan. Intressant var de i allafall och jag kommer att läsa boken en gång till men den gången kommer jag inte stressa mig igenom den.
 
Nu tillbaka till filmen, de är ju så bra och grymt gjort
 
Ett riktigt mysig personalrum var de där jag jobba idag, jag satt i en fotölj med fotpall riktigt skönt att sitta där och ha lite rast :) Hoppas jag får komma tillbaka dit för jag trivdes där.

Andra skoldagen

publicerat i

Nu är en dag i skolan avklarad och idag är sista dagen här i Karlstad och jag ska ha ett seminarium nu på morgonen fram till lunch. Fy blä tycker jag om de, jobbigt att prata inför människor och sen att jag får en frågeställning som jag inte kan svara på. Har läst igenom boken och även skrivit ner lite och de kändes som i går när jag gick igenom lite i går och förberedde mig att de går bra. Men de brukar känns ibland bra och sen när jag väl sitter där är de som bort blåst :( Men nu ska jag kolla i boken lite till innan alla andra kommer.