Fredag :)

publicerat i Allmänt;
Fredag och det är helg, vart inge mer jobba denna vecka och de ogillar jag skarpt för det betyder att jag inte alls får så mycket i lön i juli och vi kommer få leva knappert i slutet av jul och fram tills aug då jag får csn och sambon lön.
 
Så vad händer i helgen då för er??
 
För mig/oss vet man aldrig vad som händer.....

Emma Igelström

publicerat i Allmänt;
Så himla skönt och roligt att få läsa något annat än massa litteratur till skolan, så för ett tag sen när vi var på pappas loppis och hälsa på så hittade jag en bok. Självbiografi med Emma Igelström och när jag väl började läsa så var de svårt att läsa, så jag läste den på 3 dagar. Hade de inte vart för att jag var tvingen och laga mat, diska och små plocka hemma så hade jag nog läst ut den på en dag. Så en bok läst den här sommaren och de kommer nog bli flera.
 
 

Positivt

publicerat i Allmänt;
Just ja jag kom på en sak jag glömt att skriva här och de var att de där samtalet jag vänta på fick jag i torsdags förmiddag och de var angående ett jobb jag sökt på en förskola. Men tyvärr fick jag inte de och de var mycket pågrund av min vfu som jag har i höst, men att vi skulle höras om några veckor igen för de kan vara så att hon hade en annan tjänst och då skulle hon ha mig i åtanke och jag fick bara höra positivt om mig och att hon kunde se mig i framtiden arbeta som pedagog på förskolan. Så jag vart glad endå :)
 
Sen i går när jag satt och hade rast så kolla jag på its om man kunde se vad man hade rätt och fel på omtentan men de fick man inte se, utan jag fick se att jag fick VG och de är jättekul och jag vart super glad för jag har kämpat länge med den här delen och nu är jag äntligen godkänd på mitt inriknings.