Vill ha sol och värme

publicerat i Allmänt;
Hatar kallt vill ha värme nu, jobbigt och gå när de är kallt. Inge positivt alls att gå när de är kallt, bara massa negativt... Inge kul med massa snö och is så man inte kan gå heller.

Vill ha vår nu så man kan cyckla istället för att gå, så mycket roligare är de

Sen är jag skit trött och vill sova, somnar väl på vägen dit eller hem. Oj vad negativt allt blev här.

Lektion snart, så måste rusa nu

Grattis Wilma 4 år idag :)

publicerat i Allmänt;


Idag blir trollungen 4 år

Hon har blivit en sån stor prinsessa. Så vi sjunger för henne nu och säger Hurra hurra hurra.

Är hemma hos pappa och ammi nu, vi ska hämta beckis och sen ska vi åka till köping och gå på kalas idag. Wilma hade frågat om beckis också ville komma och självklart ville hon de.


Idag har jag ingen bra dag alls, mår inge vidare så jag har mitt fake smile på så att alla ska tror att jag mår bra. Fast innerst inne mår jag inge vidare och vill bara skrika ut, att jag behöver prata om alla mina problem.
Men kan inte prata med nån, har svårt attt prata med nån vad jag känner innerst inne. Usch vad jobbigt de är när man inte kan berätta hur man igentligen mår för någon för de kommer inte ut några ord alls. Om du inte fanns i mitt liv så tror jag att jag skulle må sämre än vad jag mår och hade inte alls fått mitt liv bra igen. Hade nog kanske inte levt idag.

förlåt för...

publicerat i Allmänt;
0-2eff875e089a59ade0de6a1185480cb7.png

Kolla varifrån!

förlåt för att jag är så hemsk när jag mår dåligt och håller allt inom mig. Vet att jag måste börja lätta mitt hjärta oftare hur jag mår. Älskar dig ju du är mitt allt