Grattis älskling

publicerat i Allmänt;
Idag fyller älsklingen år och jag ska strax börja med lunch så den är klar när han vaknar :) Grattis älskling, du är underbara och ställer alltid upp för mig och finns alltid där. De är du och jag för alltid <3


Älskar dig <3

Söndag

publicerat i Allmänt;
Vart mycket piggar idag, så adventljusstakarna är upp och julgardinerna är upp och även någon tomte. Ska göra lite mera i morgon om jag hinner med de, har väldigt mycket plugg att göra just nu. Vi åkte i allafall ner på stan vid lunch och käka lunch på kinamuren och de är lika gott som vanligt. Kolla även lite på br men hitta bara en julklapp till Wilma, vi bestämde att vi drar till marieberg och käcka läget där. Vi köpte både julklapp och födelsedags present till Wilma på toysrus och sen kolla vi på marieberg köpcentrum och där i från råka de följa med oss 2 stycken iphone 4 s hoppas som de kan bli ibland. Men jag är jätte glad, har velat haft en sådan tele länge och nu har jag fått en sån av älsklingen :) Har suttit och lekt och kollat hela kvällen nästan :P

De är min dag och snart ska jag nog gå och sova lite så man orkar med morgon dagen, har massa plugg att göra.

Godnatt

Oj de här skulle ha publiserats i går, men la de i utkst i stället:P

Skit kul kväll

publicerat i Allmänt;
Dem här 3veckorna som jag skulle ha vfu sa bara svich så hade dem gått, missa ju en dag för att jag var i Karlstad och gjorde omtenta. Så ska tillbaka nästa vecka på fredagen, blev den dagen för att i fredags var vi på teater och nästa fredag får vi komma tillbaka och barnen ska få vara med och spela teater. Kommer nog bli kul och Wilma ska även få följa med mig denna dag.

Vilken fest och drag de  vart hemma hos oss, först så bjöd vi på mat till tre vänner. De var potatisgratäng och stek, riktigt gott var de verkligen. Senare kom de sju pers till och då var festen igång, hade en kanon kväll. Blev utgång till prisma och dans och även lyssna på Tysta Mari, som är ett nytt band jag upptäckt. Dem är verkligen kanon och vi köpte även varsin t-shirt. Men för att vi hade en kanon fest i går, så har vi båda mått dåligt. Men börjar nog bli som folk nu, men den där disken får vänta tills i morgon.

Har ett problem här hemma, jag hittar inte mina glasögon. Så får hoppas jag inte glömt dem på praktiken, jag behöver ju dem i veckan när jag ska plugga.

Vad händer denna lördag??

Här hemma blir de som sakt lungt, med mys framför en film och hoppas att man inte somnar till den med