Måndag

publicerat i Allmänt;
Gårdagen bara försvann bara så där vi åkte runt lunch till Köping för att Wilma hade bowlingkalas på bowling hallen med några kompisar. Vi var så klart kvar hela tiden och sen följde vi med hem till dem och fika lite. Då hade vi inte hunnit käka någon lunch så vi var lite lagom sugna på allt. Först sa vi att vi skulle äta på greken i Köping, men sen ångra vi oss och vi ville äta på kinamuren och sen spicy hot och när vi parkera så såg vi bamboo men de hade ingen buffé på söndagar så till slut vart de spicy hot och de var kanon gott :) Till efterätt vart de så klart cupcakes som blev över efter kalaset i lördags. 
 
Jag hoppas att mina böcker kommer idag så jag hinner att läsa innan jag åker till Karlstad på onsdag, de är innedagar onsdag och torsdag med en ny kurs :)
 
Wilma och jag redo för bowlingkalas :)

Söndag

publicerat i Allmänt;
I går var de som sagt 7 års kalas här hemma för Wilma och de var en trevlig eftermiddag med min familj och sambons familj och sen även en kompis kom som är familj till Wilma. De är rörigt men jag orkar inte förklara :P
Det bjöds på rabarberpaj,cupcakes, bullar och kakor. Vi strunta i tårtan för de blir alltid över, så vi kom överens med Wilma att vi gör cupcakes och så får hon dekorera dem. Sambon spritsa på chocklad frostingen och jag fixa den blå och sen fick Wilma lägga på vilket strössel hon ville.
 
Wilma dekorerar
 
Så här blev cupcakesen
 
Så ska jag fixa frukost för om några timmar ska vi åka till Köping för att hon har bowling kalas i dag med sina kompisar :)

Kalas idag

publicerat i Allmänt;
Igår så hämtade vi trollet på skolan och åkte och fixa lite saker på dollarstore. Var tänkt att köpa lite till kalaset som vi ska ha idag, men som vanlig så vart de lite mera saker :P Sen mot ica maxi för att köpa hem till tacosen som vi åt i går.
 
När vi kom hem så fick Wilma öppna sina paket från oss och hon verkade nöjd med alla :)
 
Här ser hon att de är barbie boken hon kolla på i affären :)
 
Sen såg hon att de var den andra barbie boken med som hon titta på i affären :)
 
 
Sen så i går bakade vi barbapappa muffins också som vi idag ska fixa frosting till och dekorera. Vi valde att göra så för att när vi har bjudit på tårta så har vi alltid så mycket kvar. 
 
Men nu ska jag ta och fixa frukost och starta denna dag, har kladdmuffins att baka också :)