Blandade känslor

publicerat i Allmänt;
Sitter på bussen till praktiken med blandade känslor, känner att 

jag inte riktigt vill åka dit. Har vart på jobbet nu på morgonen, för att vara med på gruppfotograferingen 😊 

Vet inte riktigt hur jag känner för min praktik just nu och de är något jag måste ta reda på, snart är de helg och de ska bli skönt. Massa mys i Eskilstuna med familjen och i morgon får jag träffa Älsklingen och Wilma ❤

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Halva första praktik veckan har gått och när jag kom i måndags var det nya barn eller helt nya var de inte. Utan det har gått på småbarnsavdelningen när jag där sist för något år sedan, men nu har det växt upp och blivit stora. Men de känns okej att vara på praktiken och ska planera och göra några aktiviteter nästa vecka hade jag tänkt. Just nu tar jag det bara lungt och lär känna alla barnen och visa dem att jag också är en "fröken" som de kan fråga om de vill ha hjälp med något eller något annat. Visst några frågor mig om hjälp och så.
Men jag saknar alla på kottebo enormt mycket just nu och idag skulle jag haft min lilla grupp. Kommer vara långa veckor utan alla mina barn och kollegor känner mig, vilken skillnad det är att jobba på privat och kommunal det känner jag mer just. Men får träffa barnen i morgon, för jag ska till kottebo och ta kort. Kommer att komma senare till min praktik i morgon.
 
Nu ska jag fortsätta och kolla på idol och äta chokladbollar :)
 
Från i morse

Sj och på väg till skolan

publicerat i Allmänt;
Var en lugnare dag i går på jobbet, jag och en kollega har de allra minsta i en grupp som heter Sniglarna och vi gick till skogen. Där så åt vi lite frukt och så grävde vi ner skalet i grop som vi ska följa. Sen sjöng vi lite sånger om djur. Tyvärr så missar jag det nu i 5 veckor, för från och med nästa vecka har jag praktik på en annan förskola. Eftermiddagen var väldigt lugn, vi hade handledning vårat arbetslag och sen satt jag med powerpoiten till föräldrarmötet som vi hade i går kväll.

Fick beröm för det att de var fint gjort och de var även jag som fick prata om det som stod i pp och det gick väldigt bra, prata inte för fort eller så. Min första föräldrarmöte som pedagog och de var spännande och tycker vi alla skötte oss bra. Till och med en förälder som ville ha det, så jag ska försöka och hinna med det på måndag. Men jag borde hinna med de på morgonen.

Nu sitter jag på tåget Strängnäs för att ha skola och klockan ringde 04.45 i morse, för tidigt för mig. Gå upp så tidigt för att sen få reda på att bron i kungsör är trasig så tåget blir väldigt sen. Framme i Eskilstuna ca 7.35 , då skulle jag vart på skolan egentligen om allt vart okej.