Äntligen... =D

publicerat i Allmänt;
Äntligen är de helg i gen och du kommer i morgon till mig och jag längtar massor.. men de kommer gå snabbt så är du hos mig =D Vi ska hem till tessan och fira henne.. för hon fyller år den 3 april. Så du kommer att träffa alla mina vänner.. =)
Fick blommer av dom på jobbet i tordags dom sjöng för mig och de är en jätte fin bukett och glad och chockad vart jag =)
Sen så har jag äntligen köpt buzz och jag har de hemma.. hehe =D

Saknar dig men vi ses ju i morgon sötis ;)

Glad påsk

publicerat i Allmänt;
Saknar dig så mkt.. men den här veckan går säkert fort så är du här hos mig =) Ville ha dig hos mig i går..

Tack alla tjejer för en super trevlig kväll, hade de riktigt skoj faktist. Både hemma och på krogen.. de enda som  var tråkigt var att de var hårdrock i där slagern brukar vara, de var jag lite ledsen över. För vid andra golvet var d eju ingen slager alls.. som sakt de fanns inget riktigt slager golv och de saknade jag verkligen. Men inget man kan gör åt ju. Tack sussi för att du lätt mig gå in med dig gratis =D Tack för alla presenter.. blev super nöjd med dom.. sen nu har jag äntligen ett fia med hutt spel.. har velat haft ett sånt länge nu.. hehe :P

Så är påsken över då..

Irretarad och Arg

publicerat i Allmänt;

Blir så irretarad på människor som bor här.. när jag skulle tvätta hade någon tvätt i min tvättmaskin.. så fick vänta 10 innan de blev klart.. sen när jag skulle hänga in kläder i torkskåpet så hade någon  hängt in kläder de. Så fick bära upp alla blött tvätt och de var ju inte lätt.. fick mer ont i ryggen än vad jag redan har.. så nu har jag en torkställing som tar upp hela rummet.. tänkte att jag skulle dammsuga här hemma.. men lätt när man har en torkställning i rummet som tar en stor plats.
Vad sjönt de ska bli och vara ledig 4 dagar.. de behöver jag verkligen och få sova mkt, känner att jag måste få sova. Men kommer säkert att vakna tidigt i morgon.

P jag tycker om och saknar dig