plugg plugg

publicerat i Allmänt;

Nu sitter jag på biblan och de är plugg inför tentan på torsdag som gäller fram till lunch

Godnatt världen

publicerat i Allmänt;
Vart jätte dålig uppadatering i helgen, har stort sett vart i Eskilstuna sen i torsdag kväll när jag kom dit. Igår var de full rulle hela dagen och jag har ont i stort sett hela kroppen och i går när man slappna av i soffan så kändes de verkligen att man levde. Mamma och beckis flytta i går och de var inte lite grejer, min mamma har alltså massa grejor även fast hon har rensat massor. Nu är helgen slut och vardagen börjar i morgon och nu är de gärnet med tentaplugg som gäller de är rå plugg fram till onsdag fm.
Vad har ni gjort i helgen då??

Nu är de sova för mig så jag orkar upp i morgon bitti när klockan ringer eller när älsklingen väcker mig. Godnatt världen !!!

Höstkonsert

publicerat i Allmänt;
Igår så var vi på rockgymnasiet för att dem hade höstkonsert var där med älsklingen och Jennie och de var super trevligt. Vi har alltid de kul i hop alla 3, ni är underbara båda två ska ni veta. Var lite band som spelade och visa var bättre än andra på att spela live om man säger så, några såg bara sura ut på sen inge kul att se alls. Men de var 2 band som var kanon och alltid är kanon och de var Generalerna så klart och sen även The gordons.


The Gordons ett kanon live band och dem är grymma verkligen


Generalerna


Generalerna


Jag med min snygga generalerna t-shirt

Generalerna är ett band jag verkligen rekomenderar, dem är kanon och man blir alltid glad när man lyssnar på dem och man lämnar deras spelningar med ett leende på läpparna. www.generalerna.se