Soligt :)

publicerat i Allmänt;
Nu har man nästan nyss vaknat eller för 30 min sen, var tvungen att vila innan kvällen. Vi har vart och kollat här i nyfors på nyforsdagen, men var så mkt folk så gick i genom de fort. Och sen mot rådhustorget och pappa, för pappa och farmor stod och sålde där. Så stod där och snacka lite och sen käka jag och älsklingen och beckis lunch på pasta huset, men jag och beckis käka inte så mkt hon och jag är väldigt lika vi får inte i oss så mkt mat när de är så här varmt.

Så i ikväll ska vi käka på ming palace, vi är en massa folk 10 st våran familj och sen freddes annas familj så de kommer nog bli trevligt och sen efter de ska vi hemma till pappa och dom och sitta där och ta nån grogg :)

Kommer säkert mobilbloggning under kvällen ;)

Längtar tills i morgon

publicerat i Allmänt;
Ligger i soffan nu och kollar på tv och snackar med tessan på msn, idag har jag typ städat. Damma av bokhyllan och ändra om och rensa lite där. Efter de så ville inte min rygg mera, men ska städa mer i morgon. Ska först till läkaren och ta prover och sen handla batteri och spray på stan, sen blir de hem och städa och så. Sen kommer älskligen i morgon och jag längtar så mkt efter dig, och nej jag är inte grinig alls på dig.

Åh vad skönt de ska bli att få sova med dig igen och du håller om mig när jag ska somna :)

Städar

publicerat i Allmänt;
Lyssnar på musik nu och håller på och städar lite, dammar i min bokhylla. Kan säga att där finns de många dammråttor :P Men de jobbiga är att jag har dammat 6 st hål och redan har ont i ryggen, men jag ska unna mig att sola sen bara för att jag är så duktig. Är stolt att jag ens dammar, var längesen jag gjorde de kan jag säga er hehe :P Tycker de nte är så kul att städa så då lägger jag de åt sidan och gör nått annat som är roligare, den är jag nog lat av mig när de gäller att jag måste städa. Men nu tillbaka till städningen igen.