Marknad

publicerat i Allmänt;
Det vart Dead by April i går på strömsholmen med älsklingen, han kom hem till mig efter 20 ungefär tror jag att de var. Sen vid 21 gick vi ner och kolla, jag hade inte ätit nån mat på hela dagen, bara gröt till frukost. Men de bjöds på gratis pannkakor, de var gott :) De kom lite regna men inte så att de öste ner. Ungefär vid 12 så började Dead by April och sjunga, dom var 15 min försenade och de var grymt och dom är riktigt bra :) Man stog och digga väldigt mkt, de var kanon mkt med folk där. Efter de gick vi hem till mig och hämta mina saker och sen åkte vi hem till älsklingen, somna väl runt halv 4. Sen upp vid 7 i morse för vi skulle på marknad i Nora idag, kan säga att man är skit trött, ögonen håller på och slå i hop. Hitta väl lite saker, men inget som var värd att lägga pengar på. Men de vart marknads godis som vanligt i allafall :) Och sen åkte jag och wilma masken och hon åkte själv bilar sen.
Nu ska wilma sova och då får man mysa med älsklingen och kolla på sommarkrysset

Min lilla gumma har klippt sig

publicerat i Allmänt;
Åh min lilla syster har klippt håret och de är skit snyggt och hon passar verkligen i de, eller vad tycker ni? Kan säga att hennes hår var långt. Men hon kunde inte tvätta eller borsta håret själv och de var för jobbigt för mamma oxå. Men hon verkar glad för den nya frisyren :)


                                                Före


                                                 Efter

Träffar älsklingen snart

publicerat i Allmänt;
Har man vart på stan och handlat lite, som ansiktsvatten och ibumetin. Så att man har nu dom här dagarna som man har mens. Var även på ams på möte och prata lite, de kändes bra och hon verkade förstå mig och tyckte de var bra av mig att vara så framåt och säga att jag inte orkade gå hemma och ville göra nått. Så kommer få en kallelse till nått liknade som kfg, nångång om 2-3 veckor. De ska vara en nästa vecka den 2 men sa att jag skulle vara bort hela nästa vecka hos älsklingen och hon förstod mig helt så de kändes skit bra :)

Blir tyvärr inge Dead by April idag, lite synd faktist. Hade sett fram i mot att se dom. Men får hoppas att de kommer mera chanser att se dom.

Nån som gissa de rätt att de var Chai Latte som jag unna mig :)