Nya tag och nya utmaningar 😊

publicerat i Allmänt;


Ny vecka och en massa nya tag och utmaningar, vart full rulle på jobbet och nu är vi full barngrupp. Vi på min avdelning har planering på måndagar och eftermiddag hade jag lite papper och fixa med. Så måndagar brukar vara dåligt med tid med barnen och det är riktigt synd verkligen. 

Sitter i soffan nu och kollar på dessertmästarna, skulle behöva och sätta mig och plugga. Men känner att 1 gång så är jag värd att sitta i soffan och ta det lugnt. Får plugga järnet resten av veckan i stället.
Får sovmorgon i morgon, ska på föreläsning klockan 8 och jag skulle ha börjat 7.30

Det är väldigt kallt så har många ljus tända, så att man får en massa värme 😊


Underbar vecka

publicerat i Allmänt;
Härligt att äntligen vara i gång med att skriva examensarbetet. Var ledig i går och till en början så snurra det bara i huvudet och jag visste inte vart jag skulle börja, men till slut så fick jag ordning på allt snurrande. Ska sitta och plugga i helgen med det och läsa litteraturen jag en så länge har fått tag på. Står på kö på bibblan på några böcker. 

Denna jobb vecka har vart helt underbar och vi har sluppit gå på knäna. Haft det väldigt lugnt med lite barn och flera har sagt att vi vart värda det, enda sen slutet av augusti har vi haft stort sett full barngrupp och denna vecka har det vart mellan 10-13 barn och annars har vi 18 barn och haft nästan 16 barn till mellanmål.

Nu sitter jag och kollar på idol, heja Kevin och Jens 😊


Tuffa dagar har de vart

publicerat i Allmänt;
Vart tre tuffa dagar verkligen och idag när jag kom hem var jag helt slut och jag bröt i hop och börjar gråta när jag kom. Idag  hade jag väldigt gärna haft älsklingen hemma och bara få ligga i hans famn, för när jag gör det mår jag bra. Så om det fortsätter så här på jobbet, så kommer inte jag orka jobba och plugga, vill inte bryta i hop flera gånger. Ska prata med chefen när jag har tiden...

Äntligen torsdag i morgon och jag är "ledig" eller rättare sagt jag har plugg att göra. Ska sitta i soffan hela dagen och planera mitt examensarbete och leta efter böcker på biblioteket. Även hinna med och kurera mig så jag blir frisk någongång.