blääääääääääääääääääääää

publicerat i Allmänt;
känner mig inte pigg och krya alls idag skulle gärna ligga i sängen hela dagen. Men måste tyvärr göra lite nytt efter att jag kollat klart på filmen The last song.


bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Söndag

publicerat i Allmänt;
Oj oj vad veckorna går fort nu är sista dagen på min första semestervecka och bara 2 veckor kvar tills jag ska tillbaka till solkatten och jobba en vecka och sen praktik där igen.

Älsklingen och jag har köpt ett spel till wii som man kan träna med och har väl vart så där duktig med de. Eller duktig ha rjag väl vart enligt min kalender på spelat har jag missat en dag bara, träna nyss 15 min med olika övningar och kan säga att de ger mycket första gången när jag träna hade jag sån träningsvärk så jag knappt kunde gå hehe :P

Nu ska jag duscha så man slipper all svett och sen göra sig i ordning vid 13 ska vi hämta trollet och sen ska vi bege oss mot busborgen och leka lite:)

Lördag

publicerat i Allmänt;
Svar till dig Zandra: Tack gumman :) Nej de är inte e-tuna, jag kom in på Naturkunskap i vardagen distans i karlstad och sen studieort i strägnäs. Så där kommer jag att plugga dem senaste 3,5 åren :)Undra vad vi ska hitta på idag då, alla väder visa olika. Så man har ju ingen anning alls när de kan börja regna. Blir så trött på alla olka prognoser. Det ska bara finnas en så behöver man inte bli så förvirrad hela tiden om vad de ska bli för väder under dagen.