Tummen upp ger vi muggen och besticken

publicerat i Allmänt, Buzzador, Kevin;

Nu har vi provat muggen och besticken i några dagar och är nöjd med dem. Gick en dag så kunde Kevin dricka själv och det är toppen. Han älskar och dricka vatten nu och muggen är lätt och hålla i, bra att det sitter ett lock på så man slipper leta hela tiden efter det. Besticken övar han fortfarande och han har inte riktigt förstått hur man gör. Hjälper man han med gaffeln så går det bra och skeden är svårarare och äta med. Men det är lätta och hålla i för honom. Tummen upp på både mugg och bestick.

Lärde sig dricka själv dagen efter vi fick muggen

Med lite hjälp och sätta på maten på gaffeln så går det bra

Easy sip spillfri mugg och Little scooper bestick

publicerat i Allmänt, Buzzador, Kevin;

I morse stod det ett paket utanför våran dörr och väntade på oss. I paketet låg det en Easy sip spillfri mugg och Little scooper bestick som plutten ska få buzza genom buzzador.

Kevin prova det lite lätt till lunchen och han lekte mest med besticken och muggen kunde han dricka ur med lite hjälp. Han förstår inte hur han vinklar upp den och dricjer själv. Men vi övar hela tiden och jag gillar verkligen denna mugg, den är lätt och hålla i och inge vatten överallt och en pip som Kevin kan dricka ur själv.

Till middagen fick han prova och äta med besticken och lite mat hamna i munnen med besticken, han åt mest med händerna.

#bambino_nordic #bambino_nordicbuzz #buzzador

Älskade bästa busunge

publicerat i Allmänt, Förskola, Förskollärare, Kevin;

Det har blivit bestämt nu vilken förskola jag ska vara på nu och den 9 januari börjar jag arbeta på västergården som ligger bara 5 min från oss. Ska bli kul och börja och jobba, även fast jag kommer sakna min plutt. Inte länge kvar nu...

Var sista gången på babysimmet idag och man har sett varje gång att han gillar och bada mer och mer. Väldigt härligt och se att han älskar och bada och duscha. Äntligen slipper vi panik gråt .

Tiden bara springer i väg och busen är 10,5 månad, de är underbart och se han utvecklas och lära sig nya saker. Om 1,5 månad då har vi en 1 åring här hemma och han är ingen bebis längre. Tyckte jag nyss var gravid och längta massor efter honom.

Blir glad av den bästa lilla killen och han är underbarast och sprider en massa körlek och bus här hemma. Driver sina föräldrar till vansine, men älskar han enorm mycket ❤️