Kryssning

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
Förra veckan drog vi iväg på en kryssning med viking cinderlla med min bror och hans familj, mamma, min moster och hennes man. Kevin var väldigt uppspelt av att få åka stor båt och att han skulle få äta på båten och sova. Det var en mysig och rolig kryssning och barnen hade det kul.
 
 Kusinerna titta på båtar och prata om alla djur som bor i vattnet
 
 Senare på kvällen ville ha sitta i selen och att jag skulle dans så att han kunde sova. Han somna  nattenklubben när bandet spela musik
 
Dagen efter var det upp på däck och kolla lite mera på båtar och allt annat. Det blåste väldigt mycket. Det vart även häng vid lekdelen och spel hörnan för barnen.
 
 
 
Efter en tuff resa somna plutten i bilen 20 min innan vi var framme

Gick förbi mitt jobb

publicerat i Allmänt, Förskola, Förskollärare, Ångest;
Under semestern när vi bara vart hemma har jag kännt av min ångest även om jag bara har vilat och det har fått mig och funderat om inte jag har lidit av ångest länge. Det var all stress och press på mig själv på jobbet som startade det tror jag. Men hur länge har jag lidit av min ångest, det har jag ingen aning om alls. Nu när jag är hemma får jag ångest av att jag är en dålig mamma och dålig sambo, jag orkar inte leka inte hjälpa till hemma. Ångest av att jag måste ut och röra på mig, för jag måste göra det för att få upp energin igen.
 
När jag lämnat plutten på förskolan gick jag en kort promenad och lyssna på podd och det var skönt men jobbigt. Nu ska jag bara börja gå längre och längre. 
En kollega var här i förrgår och hämta kläder och vi prata lite och hon sa att jag skulle gå förbi jobbet, känna hur det känns. Gick förbi där idag och titta in. Jag började gråta och fick ångest. Det var jobbigt och även jobbigt för jag saknar alla kollegor och barn. Tack för att du sa att jag skulle gå förbi och se hur jag känner. Om en vecka har jag rehabmöte med chefen och en till, så får ve se vad det sägs då. För just nu vet jag varken ut eller in hur jag känner för att börja jobba i gen i september, tanken är att jobba 25% då alltså 2 timmar per dag.
 
 Den här bästa killen och sambon får mig och må bra om dagarna
 

Ångest

publicerat i Allmänt, Kevin, Ångest;
 
 
Dem här semester veckorna har vart tuffa, men även roliga och mysiga. Kevin bjuder på väldig mycket med bus. Men han även rolig och leka med, han pratar för fullt och skojar mycket. Det som är jobbigt är att jag inte alls har mycket med energi och är väldig trött hela dagarna. Försöker och hålla humöret uppe och leka med honom. Men ibland orkar jag inte alls med allt fart och fläng. Han är inte still mycket alls.
känner mig som en dålig mamma och får ångest när jag inte leker med honom eller inte orkar med hans lekar. 
Vet att det ska ta sin tid, men det är jobbigt endå och ha ångest och inte orka leka med sitt egna barn.