Kolmården

publicerat i Allmänt;
I torsdags drog vi i väg och körde en dag på Kolmården, det var en väldigt varm dag. Kevin har velat åka till Bamse sen i januari och vi har sagt i flera månader att bamse är på semester med tomten. Men nu var äntligen äntligen dagen kommen och vi alla fyra åkte väg. Vi sikta in oss på safari banan för Kevin skulle se girafferna och vi ville ha lite blåst, tyvärr var den avstängd hela dagen. 
Vi hade en toppen dag trotts värmen och vi såg flera djur och det åktes lite karuseller.
 
 
 Delfinshowen var väldig spännande
 
 
Bamses hus var så spännande och han kolla runt överallt och sen väntade showen och han satt helt stilla hela föreställningen. Man såg att han tyckte den var bra och spännande.
 
 
Bamses hus
 
 
 
 

Han älskar sina klänningar

publicerat i Allmänt, Kevin;
Vill bara skriva en sak som jag tycker är viktigt och det är att för oss är det en självklarhet att Kevin ska få välja och ha klänning på sig. Bara en som frågat vad vi hade klätt på han och vi svarade att han ville ha klänning på sig. Annars bara positiv respons från folk och för mig spelar det inge roll vad han har på sig. För mig finns det inge tjej eller kill kläder, utan det är barn kläder. Vill att han ska få växa upp där man ser inte ner på andra utan man bestämmer över sig själv och vad man har på sig. Han älskar verkligen sina klänningar och han snurrar, man ser när han går stolt. Det är helt underbart och se han.
 
 

Vart glad

publicerat i Allmänt, Familj;
Vilka underbara dagar vi har haft när vi var i Eskilstuna. Var där onsdag till fredag. Det har vart mycket med lek och bus dem här dagarna. Vi har vart hemma hos min bror och hans fru, de är i väg och firar bröllopsdag. 
 
 Kevin satt närmare och närmare varje gång
 
 Mycket med bad har det vart
 
 Även inne aktiviter vart de
 
 
 
 
I går kväll var jag helt slut i huvudet och kroppen orka nästan inget alls. Låg i soffan och kolla på serie hela kvällen. Fick några ångest attacker när jag varva ner och tog det lugnt. Idag är jag helt slut och orkar inte alls mycket. Men det var värt de, för jag har mått bra och vart glad.