Äntligen hos älsklingen <3

publicerat i Allmänt;
Ja så är jag äntligen hos älskling nu och de känns så himla bra, förutom att jag har sovit jätte dåligt i natt. Har haft så onte i rygg och axlar så har fåt vänta mig hela tiden, sen så vakna älslingen och gick upp flera ggr och då vart jag oxå väckt.

Igår var vi hos pappa och käka tacos Anna och fredde laga mat och sen var annas bror där, pappa,sebban,beckis,mamma, jag älsklingen och hans dotter. De var en trevlig kväll, med en massa bus och hoppandes och de kändes bra att hon och beckis kom överens. Direkt när vu kom till pappa så fråga hon efter beckis hehe :)

Äntligen lördag :D

publicerat i Allmänt;
Yes så är de äntligen lördag och jag får äntligen träffa dig idag. De känns som evigheter sen vi sågs..Ligger här och längtar tills ni ska komma. Sen är jag super trött idag hade jätte svårt att somna i gårm låg och tänkte en massor på dig, sen vakna jag vid typ halv 8 usch så skulle vilja sova lite nu men men.

Kolla ju på let´s dance i går och jag hade rätt, magnus vann hela skiten och jag tycker att han är en värdig vinnare. =)

Let´s Dance

publicerat i Allmänt;
Sitter och kollar på Let´s dance nu och de känns så konstigt att du inte sitter brevid mig och är helt ointresserad och bara sitter och retas med mig. För som sakt du gillar inte de, du har bara suttit där för du vill vara med mig. och även fast du inte kollar så känns de så bättre och ha dig där än att du inte är brevid mig alls när jag kollar på de.

Så undra vem som vinner Laila eller magnus, vem tror du vinner? Jag tror nog att magnus vinner, tror att svenska folket gillar han mera :)

Nu är de snart lördag och jag längtar massor... då får jag pussa och krama dig hur mkt jag vill :D