Trött

publicerat i Allmänt, Kevin;
Vart helt slut idag och har bara velat sova bort hela dagen, men det har jag inte kunnat gjort idag. Tänkte att jag skulle passa på och sova när K sov på dagen, nej han sov korta pass på 30 min. Vissa dagar är jag helt slut och vill bara vara själv och sova hela dagen, kan hantera det ibland. Idag var en dag det inte gick och jag kände mig som en dålig mamma som bara var sur och grinig. Fick vila en stund på kvällen när sambon tog K en stund. 

Nu har jag gått och lagt mig och hoppas på sova hela natten, senaste dagarna har K sovit och bara vaknat och velat ha nappen. Men min kropp är van och vakna och kissa på natten, så jag vaknar flera ggr och för minsta lilla ljud han gör.

Äta fötterna är tydligen gott

Vägra sova i vagnen, men slockna på soffan sen <3

Har det jobbigt just nu

publicerat i Allmänt;
Vad har vi gjort idag? Jag har plockat i och ur diskmaskinen, kollat på serier och myst i soffan. Kevin sov länge på förmiddagen, han har rullat från rygg till mage hela tiden, han blir galen om han inte kommer framåt, skrikigt, gnällt, vart arg, busat och vart glad. Det händer väldigt mycket i hans liv nu och han har det jobbigt. Men det är jobbigt för en annan också när han är svår och trösta, när man inte vet varför han är så ledsen. 


Vi gick till lidl och handla lite middag och gott till fredagsmyset, älsklingen jobba natt. Så plutten och jag har kollat film och myst.


Sång och ramsor böcker från goboken, vi har inte läst dem ännu. Men jag kolla igenom de och dem verkade vara mydig, tror han kommer tycka om dem.

Nu säger jag god natt och så får vi se hur länge jag får sova och hoppas vi inte startar dagen i morgon tidigt.

Snygga skor

publicerat i Allmänt;
Vilket underbart väder vi har och på förmiddagen satt jag en stund på balkongen medan Kevin låg och sov i barnvagnen.

Sedan när älsklingen hade vaknat gick vi i väg till dollarstore och jag började ångra mig. När vi gick tillbaka var benen trötta och ville lägga sig på sidan och övriga kroppen ville hem. Gick ca 6 km och det är inte mycket, men benen är inte vana och gå så långt, sen var det varmt.

När vi var i Eskilstuna köpte jag snygga skor