Varm dag idag igen

publicerat i Allmänt;
Vad har man gjort idag då, vakna vid halv 8 i morse trött som bara den kan jag lova. För jag hade de svårt att somna i går kväll för att de var så varmt. Men hade ett lite möte på kfg med min handledare, vi prata lite vad jag ska göra och vad jag har för mål. Så har lite saker att göra tills v.35 när vi ska ses igen. Ska ses en liten stund på måndagen v.29, så nästa vecka är de ingen träffa alls. Så åker till älsklingen på torsdag med 16 tåget och sen hur länge jag stannar de får jag vet i morgon. De vart bara ett kort samtal. Sen hem och lata sig lite och fixa lunch och sen vid lite innan 13 så gick jag hem till zandra och hälsa på henne och lilltjejen och zandras pojkvän oxå :) Var en trevlig eftermiddag och bara snacka. Hon är ju så söt, men var lite grinig för de var ju varmt. Så förstå att hon var de, en annan klagar ju vad tycker inte då små barn om den här värmen

Zandras lilla dotter Chelsea :)

Så nu ligger jag och latar mig och håller på att smälta bort av värmen. Kollar på allsång på skansen, fast hör inte så mkt för min fläkt låter som om den ska gå sönder vilken sekund som helst.

Jordgubbar o Glass

publicerat i Allmänt;
Fick infall att köpa jordgubbar idag, sen när jag laga mat så smälte jag chocklad i vattenbad och dopa jordgubbarna i. Och nu har jag ätit glass och jordgubbar och de var så gott :) Men hade gärna ätit de med älsklingen än att sitta själv och äta de. Synd att jag inte fick träffa dig när du var i e-tuna, du var här utan att träffa mig och de kändes riktigt jobbigt. Vet inte hur jag ska klara mig alla dom här dagarna utan dig och sova själv, vet ju aldrig när jag får sova med dig igen. Men vi ses ju på söndag några timmar i allafall :)


                      Visst ser de gott ut? de var gott kan jag lova

Måndag

publicerat i Allmänt;
Nu är soc papprena inlämnade men tror inte jag kommer få pengar, för de verkar som dom satt en gräns på 6000kr och jag har fått dom pengarna från försäkringskassan och skatte pengarna. Annars har jag bara tvättat idag och de var skit mkt tvätt, var länge sen jag hade så mkt, de vart hela 4 maskiner. Men de blir så när man inte tvättat på nästan 2 veckor så, har ju vart hos älsklingen mkt, var synd att ni inte kommer hit och käka slagsta glass, saknar dej ju. är jobbigt och vara i från dig och vara här hemma själv. Som sakt hatar och vara hemma själv eller vara själv alls bara.


All min tvätt, massor var de.. haha de är varmt hos mig kan jag lova er, till och med nasse är helt utslagen :P


Så här mkt visar termometern hos mig just nu, de visar varmt ute för jag har den i solen.