Unga mammor och amning

publicerat i Allmänt, Kevin;
Tittat på unga mammor och ett par från Frövi som fått barn var på bb i Örebro. Kändes som vi nyss var där med våran plutt som snart fyller 2 år.
Dagens avsnitt där man fick se paret från Fröviprata de lite om amning och sköterskan kom in och det var jobbigt och se den kvinnan. För hon fick mig och må skit när jag skulle amma Kevin och tryckte hans huvud mot mitt bröst och man såg att Kevin inte ville hon skulle göra så, han vart völdigt ledsen. Han hade vilja av stål redan när han var bara några timmae gamal. hon klaga på att han hade napp så tidigt för det påverkade ammningen. Blev så arg och se henne på tv...för hon gjorde inget gott intryck alls. Men sen fanns det andra bra sköterskor som hjälpte till och inte alls stressa på oss.

(null)

(null)

(null)


Från vab till och bli sjuk själv

publicerat i Allmänt, Kevin;
Denna vecka starta jag med och vabba för Kevin spydde två gånger på morgonen. Sen vart det inge mera och han var väldigt pigg efter det, lekt och busat som vanligt. Så vet inte om det var magsjuka eller inte.  (null)

(null)

(null)

I morgon får han gå tillbaka till förskolan igen och jag blir hemma. Gick från vab till och bli sjuk själv. Har slappnat av när vi vart hemma och min förkylning bröt ut ordentligt och jag är dunderförkyld. 

Zeta tomater

publicerat i Allmänt, Buzzador;
Nu har jag buzzat olika tomater i konsevburkar från zeta. Finkrossade, körsbärs och plommontomater. Finkrossade hade jag i korvstroganoffen och det vart gott.
(null)
 
 När jag gjorde lasange hade jag plommontomater, men det jag inte visste var att det var hela plommontomater. Men det var gott och vi åt med god aptit, krossade dem lite så smaka det väldigt bra.

Hade körsbärstomater i köttfärsåsen och det vart väldigt gott. Dem var hela och det var som man hade färska tomater. 

(null)

(null)