Tisdag

publicerat i Allmänt, Förskola, Förskollärare, Träning;
Nu på morgonen åkte älsklingen och jag i väg när han kom från jobbet. Vi bestämde i går att vi skulle käka frukost på java och nu är jag väldigt mätt och ligger i soffan på jobbet. Kom 30 min innan jag började att jobba, så jag ligger och tar det lugnt innan det är dags och börja jobba vid 9.00. 

Se vad dagen har att erbjuda i dag och i dag kommer det bli en lång dag för jag sluta sent. 
Var i väg och träna armar i går efter jobbet och det är väldigt skönt att jag kommit igång med träningen igen. Hoppas att alla sjukdomar håller sig borta nu.

30 årsfest <3

publicerat i Allmänt;
I fredags var jag ledig från jobbet för att jag skulle ha 30års fest och vi hade en massa fix att göra hemma. Vi var tvugna och fixa snittar. Det vart snittar med kräftstjärtar, gräslök,dill, philiadelfiha ost och tunnbröd, sen den andra var hamburgekött, pepparotvisp, gräslök och tunnbröd och det var så där, sedan gjorde älsklingen pestobullar med pesto och smörplattor och de smaka jag aldrig.
 
Hade bokat in en klipptid 15.00 men fick vänta till 15.30 och jag vart väldigt stressa av att sitta och vänta, så efter det låg vi efter lite i tiden men till slut fick vi i hop allt och man kunde äntligen slappna av och kunna börja festa och ha en rolig kväll. Hade det riktigt kul och fick mitt lilla disco med discolampa som älsklingen hade fixat till mig som en överaskning :)
 
Nyklippt :)
 
Gott
 
Bakade även mina goda kladdmuffins 
 
<3
 
Hade super kul :)
 
Nöjd :)
 
Lyste fortfarande i lördags kväll :)

Mysigt <3

publicerat i Allmänt;
Älsklingen jobba i söndags när jag fyllde år och han var inte hungrig så ingen middag lagades. Men i går överaskade älsklingen mig med middag. Han bjöd på oxfile på en måndag :) Sen till det våffelpotatis, olika såser och vitlök örter bröd. Det var super gott och jag åt mest kött, jag älskar köt. Till efterätt vart det päronbiskvi och mys i soffan :)
 
Idag vart man glad när man vaknade och solen lyser och det ska den göra hela dagen, vill inte ha snö mera nu utan bara massa sol så att våren kan komma. Nu dags och göra sig i ordning för att åka till jobbet.