Utflykt med jobber

publicerat i Förskola, Förskollärare;
Vilken härlig dag vi haft idag och jag har vart ute stort sätt hela dagen i dag med mina undebara barn på min avdelning jag jobbar på. Vi åkte buss i väg till biblioteket och sen lekte vi på en lekpark. Super mysig dag och nu ligger jag i sängen och lgonen orkar inte hålla sig upp längre.


Haha gunga på grodan och sen hade jag ett barn bakom som ville gunga med  mig :)

Stiftelsen

publicerat i Allmänt;
Vart en kanon helg och jag har vart så himla lycklig. Vi var på stiftelsen konsert och jag har längtar sen i oktober kanske. Älsklingen köpte biljetter som en väldigt tidig 30 årspresent och den bästa. Var den bästa kvällen på väldigt länge och jag hade de kul och bästa sällskapet av min älskling ❤️Sorry för kassa mobilbilder

Goda middagen jag laga och potatismos till 

Teori 1 och 2

publicerat i Allmänt;
Denna vecka har jag teorikurs på trafikskolan och i går vara det teori 1. Det håller på i 3 timmar och i går var jag väldigt trött när jag kom hem, tufft efter en jobbdag. I dag är det teori 2 och älsklingen hämtar mig direkt efter jobbet. Blir att äta ordentligt till mellanmål så att jag klarar mig till kvällen.

Känner nu att jag är väldigt trött och att det kommer bli en lång dag. Är inte hemma förren ca 20.30 i kväll, men jag lär mig mer av att lyssna och anteckna än att bara sitta och läsa.


Bild från i lördags när vi var och lyssna på charta77